Παρασκευή 28 Απρίλη 2023 - Κυριακή 30 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Στα Γιάννενα

-- Την Πέμπτη 4 Μάη, στις 20.00, ομιλία σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στο Αλσος στα Γιάννενα. Θα χαιρετίσουν: Ο Βασίλης Παπαγεωργίου, καθηγητής και μουσικός, υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΚΚΕ, ο Νίκος Εξαρχος, οικοδόμος, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΚΚΕ, και ο Κώστας Γιαννάκος, ανθυποπυραγός ε.α., πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

Στη Λάρισα

-- Την Παρασκευή 5 Μάη επίσκεψη στη Λάρισα, όπου:

  • Στις 12.00 θα επισκεφθεί το παζάρι της Αγιάς.
  • Στις 20.00 θα μιλήσει σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. Τη συγκέντρωση θα χαιρετίσουν: Ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, υποπτέραρχος (Μ) ε.α., υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Αθήνας.
  • Στις 22.00 θα παρευρεθεί στη συνεστίαση των Τομεακών Οργανώσεων Λάρισας και Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ, στο κτήμα Δριστέλλα (7ο χιλιόμετρο Λάρισας - Τυρνάβου).
Στο Αιγάλεω

-- Το Σάββατο 6 Μάη στις 19.30 θα μιλήσει σε εκδήλωση που πραγματοποιεί η ΤΟ Νοτιοδυτικής Αθήνας - Περιστερίου, στο Αιγάλεω, στην πλατεία Εσταυρωμένου.

Σε εκδήλωση για τη λαϊκή και σχολική στέγη

-- Την Κυριακή 7 Μάη, στις 11.30, θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΟ Αττικής με θέμα «Λαϊκή στέγη, αντισεισμική προστασία, σχολικές υποδομές Vs Κέρδη για funds - τράπεζες, εχθρικό κράτος των κορακιών».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι (Αμφιθέατρο Δ2 «Μ. Εβερτ»).

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τους:

  • Γιάννη Αναγνώστου, πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Αττικής, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα Αθήνας.
  • Στέλλα Βαλαβάνη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Αττικής, περιφερειακή σύμβουλο Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα Αθήνας.
  • Αντώνη Καββαδία, τραπεζοϋπάλληλο, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΟΕ, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στην Ανατολική Αττική.
  • Δημήτρη Κουτζή, πολιτικό μηχανικό και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
  • Δανάη Κυλάκου, πρόεδρο του Συλλόγου Οικοτρόφων της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Αθήνας.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ