Τρίτη 23 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΒΟΥΛΗ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ
Μην τολμήσετε παρέμβαση στη συνδικαλιστική δράση

Να μην τολμήσει η κυβέρνηση της ΝΔ να παρέμβει στη συνδικαλιστική δράση, δήλωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης, καυτηριάζοντας τις σχετικές αναφορές του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, σημειώνοντας πως πίσω από τις υποκριτικές αναφορές σε δημοκρατικές διαδικασίες αποκρύπτεται το μίσος για την άμεση συμμετοχή στις μαζικές συλλογικές διαδικασίες και τις μορφές πάλης που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι επιλέγουν και τονίζοντας πως η ΝΔ πατάει στον απεργοκτόνο νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και επιχειρεί να παρέμβει στις διαδικασίες του εργατικού κινήματος. «Του ξεκαθαρίζουμε με τη σειρά μας κι εμείς από νωρίς, να μην το τολμήσουν», υπογράμμισε.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ σημείωσε ότι οι ανατροπές των εργασιακών δικαιωμάτων δεν έχουν τέλος και πως η κάλπικη αντιπαράθεση των κομμάτων της αστικής διαχείρισης προεκλογικά προσπάθησε να κρύψει την κοινή τους δέσμευση σε νέες ανατροπές.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ θα βρει απέναντι το εργατικό κίνημα και τις διεκδικήσεις του, τους κλάδους και τον αγώνα για υπογραφή κλαδικών συμβάσεων. Το ΚΚΕ θα πρωτοστατήσει για να συμβάλει στην ανασύνταξη του κινήματος που θα οργανώσει τον αγώνα ενάντια στην αντεργατική πολιτική, για ανάκτηση απωλειών, για τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών, θα αποτρέψει κάθε παρέμβαση στο κίνημα, θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για την οργάνωση της αντεπίθεσης του εργατικού - λαϊκού κινήματος, την ισχυροποίηση της συμμαχίας απέναντι στα μονοπώλια», κατέληξε.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ