Σάββατο 29 Ιούνη 2019 - Κυριακή 30 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Κώστας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Ηθοποιός

Πολλοί είναι οι λόγοι που θα μπορούσαν να κάνουν κάθε εργαζόμενο πολίτη να συμπορευτεί με το ΚΚΕ.

Από την κοσμοθεωρία που το τοποθετεί στην πρωτοπορία των αγώνων για τα δικαιώματα των εργαζομένων, μέχρι τη συνεπή στάση που έχει στα 100 χρόνια της Ιστορίας του απέναντι σε όλα τα μεγάλα ζητήματα.

Το ΚΚΕ είναι το κόμμα που δεν μάσησε ποτέ τα λόγια του. Με βάση τη φιλοσοφική του θεώρηση έκανε πάντα αντικειμενικές αναλύσεις που αναδείκνυαν όλο το εύρος της λειτουργίας του συστήματος σε βάρος των εργαζομένων της χώρας μας. Οπως επίσης δικαιώθηκε σε όλες τις εκτιμήσεις του σε σχέση με τις διεθνείς εξελίξεις και τους μηχανισμούς που μας κρατάνε δέσμιους στα συμφέροντα των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων.

Πολλά θα μπορούσαν να γραφτούν εδώ για τους λόγους που χρειάζεται όσο γίνεται πιο ισχυρό ΚΚΕ. Το σημαντικότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι με βάση τα παραπάνω αποτελεί τον μοναδικό φορέα που μπορεί να σταθεί απέναντι στα σχέδια των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, για τη χώρα μας και να τα ανατρέψει μέσα από οργανωμένη λαϊκή πάλη.

Είναι το μοναδικό κόμμα που στέκεται απέναντι στο σύστημα και μπορεί αν ενισχυθεί να του χαλάσει τα σχέδια...

Γι' αυτό όσο πιο δυνατό βγει στις εκλογές της 7 Ιούλη, τόσο πιο καλά για τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα τους εργαζομένους.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org