Σάββατο 29 Ιούνη 2019 - Κυριακή 30 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Η ενίσχυση του ΚΚΕ έχει αποφασιστική σημασία για τα εργατικά - λαϊκά συμφέροντα

Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή στην Α' Αθήνας

Το ΚΚΕ είναι ο κύριος παράγοντας ενίσχυσης της πάλης και των αγώνων του λαού μας.

Τις τελευταίες δεκαετίες και ειδικά στα χρόνια της κρίσης, η πολιτική ζωή του τόπου κινείται μέσα στον φαύλο κύκλο της εναλλαγής στην κυβέρνηση αστικών και μικροαστικών κομμάτων, με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς και παραλλαγές και με κεντρικό στόχο να εξασφαλιστεί η κερδοφορία των μεγάλων επιχειρήσεων, των εφοπλιστών και των τραπεζών. Με τεράστιο κόστος για τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία.

Τα μνημόνια και οι μνημονιακές πολιτικές εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται από όλους τους επίδοξους σωτήρες μας. Μνημόνιο ο Παπανδρέου, μνημόνιο οι Σαμαράς - Βενιζέλος - Παπαδήμος, μνημόνιο οι Τσίπρας - Μητσοτάκης - Γεννηματά και λοιπά συμπληρώματα. Οι πολιτικές κεφαλαίου - ΕΕ - ΝΑΤΟ είναι το βασικό τους περιεχόμενο.

Φτάνει πια.

Μόνο ένα μαχητικό, ταξικό, ενωτικό ρεύμα αντίστασης και ανατροπής, που θα αμφισβητεί όχι μόνο την τρέχουσα πολιτική και τους εκπροσώπους της αλλά και συνολικά το σύστημα της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης, μπορεί να τους σταματήσει.

Σ' αυτόν τον αγώνα το ΚΚΕ είναι ο κύριος παράγοντας. Η ενίσχυσή του στις εκλογές αλλά και στους αγώνες είναι αποφασιστικής σημασίας για τα λαϊκά - εργατικά συμφέροντα.

Σ' αυτόν τον αγώνα θέλω να συμβάλω κι εγώ με όσες δυνάμεις διαθέτω.

--------------

Ο Σταμάτης Νικολάου είναι υποψήφιος στην Α' Αθήνας. Μαθηματικός, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, 66 ετών. Συμμετείχε στο συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών και εξελέγη σε διάφορες θέσεις μέχρι το ΔΣ της ΟΛΜΕ μέσα από τις «Αγωνιστικές Παρεμβάσεις». Μετά τη συνταξιοδότησή του συμμετέχει στο κίνημα των συνταξιούχων και είναι αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών (ΠΕΣΕΚ). Από τα φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε στο φοιτητικό κίνημα και υπήρξε μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ μέχρι το 1988.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org