Σάββατο 29 Ιούνη 2019 - Κυριακή 30 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Με το ΚΚΕ, τον σταθερό υπερασπιστή των δίκαιων αγώνων μας

Δήλωση της Αφροδίτης Ρέτζιου, προέδρου της ΟΕΝΓΕ, υποψήφιας βουλευτή Επικρατείας του ΚΚΕ

Σε δήλωσή της για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιούλη, η Αφροδίτη Ρέτζιου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, τονίζει τα εξής:

«Οι κομμουνιστές συνδικαλιστές όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στις απολύσεις χιλιάδων συναδέλφων υγειονομικών που εργάζονται με ελαστικές μορφές απασχόλησης στις δημόσιες μονάδες Υγείας. Και οι αγώνες που αναπτύχθηκαν είχαν αποτέλεσμα. Χάρη σε αυτούς τους αγώνες, χιλιάδες συνάδελφοι δεν έχασαν τη δουλειά τους, χιλιάδες συνάδελφοι που διαχρονικά, και η σημερινή κυβέρνηση και οι προηγούμενες, τους θεωρούν αναλώσιμους, τους κρατάνε εργασιακά και πολιτικά όμηρους... Σταθήκαμε στο πλευρό τους, υπερασπιστήκαμε το δικαίωμά τους στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, απαιτήσαμε τη μονιμοποίησή τους χωρίς όρους και προϋποθέσεις, χωρίς αστερίσκους.

Οι κομμουνιστές συνδικαλιστές αντιπαλέψαμε τη λογική που καλλιεργούσαν κυβέρνηση, παλιοί και νέοι κυβερνητικοί συνδικαλιστές, ότι τάχα η λήξη της Σύμβασης δεν είναι απόλυση.

Επεσαν στο κενό οι προσπάθειες της κυβέρνησης να καλλιεργήσει τον "κοινωνικό αυτοματισμό" και να στρέψει τους άνεργους υγειονομικούς εναντίον αυτών που απολύονταν. Συμβάλαμε για να σφυρηλατηθεί ο κοινός αγώνας των συναδέλφων συμβασιούχων στην Υγεία, των αναπληρωτών στην Παιδεία, των συμβασιούχων στους ΟΤΑ. Να γίνει υπόθεση και των μόνιμων συναδέλφων, αλλά και των ασθενών, ο αγώνας για μόνιμη και σταθερή δουλειά, για μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για την υπεράσπιση του δικαιώματος του λαού μας στην Υγεία.

Αυτή ακριβώς η ακούραστη δράση και η αποφασιστική στάση αναγνωρίζονται από τους συναδέλφους, η εμπιστοσύνη αυτή καταγράφηκε και στα θετικά αποτελέσματα στις αρχαιρεσίες των νοσοκομειακών γιατρών, καθώς και στις αρχαιρεσίες μιας σειράς σωματείων εργαζομένων σε νοσοκομεία.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν, όλους τους συναδέλφους που εκτιμούν τη δράση μας, να κάνουν στις 7 Ιούλη το επόμενο σημαντικό βήμα: Να ρίξουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Γιατί το ΚΚΕ θα είναι εκεί, σταθερά στο πλευρό τους, στις 8 Ιούλη! Δεν τους πρόδωσε, δεν θα τους προδώσει. Θα είναι εκεί, ακούραστος, συνεπής υπερασπιστής των αγώνων μας και των δίκαιων διεκδικήσεών μας. Απέναντι σε όλους όσοι μας στερούν τη ζωή που μας αξίζει!».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ