Σάββατο 29 Ιούνη 2019 - Κυριακή 30 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Συγκεντρώσεις στην Αττική

Το Σάββατο 29 Ιούνη:

-- Στις 9 μ.μ. οι ΚΟ Ανω Λιοσίων - Ζεφυρίου καλούν σε λαϊκό γλέντι στο Πάρκο Λιάρου. Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής. Θα χαιρετίσει η Αγγελική Παπαδάτου, υποψήφια βουλευτής Δυτικής Αττικής.

-- Στις 12 μ. στην Καλλιθέα στο καφενείο «Μαυρόπουλος» θα μιλήσουν ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, και ο Αλέκος Κορωνάκος, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα.

-- Στις 8 μ.μ. στη Ν. Μάκρη στην κεντρική πλατεία θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής. Θα χαιρετίσει η Θεοδώρα Πασχαλίδου, υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ. στον Χολαργό, στο θεατράκι δημαρχείου Χολαργού, θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα.

-- Στις 9 μ.μ. η ΚΟ Μενιδίου καλεί σε λαϊκό γλέντι στο γηπεδάκι του Κόκκινου Μύλου (πίσω από το Θολωτό Τάφο). Θα μιλήσει ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 9 μ.μ. η ΤΟ Εκπαιδευτικών καλεί σε εκδήλωση - συνεστίαση στο «ΡΥΘΜΟ» (Γ. Παπανδρέου & Μ. Αλεξάνδρου - Γουδή). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, υποψήφιος βουλευτής στην Α' Πειραιά.

Την Κυριακή 30 Ιούνη:

-- Στις 8.30 μ.μ. ο Κύριλλος Παπασταύρου θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Γκορυτσά Ασπροπύργου (πλατεία Γενοκτονίας Ποντίων). Θα χαιρετίσει ο Δημήτρης Μπακάλης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ. ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Αίγινα στην παλιά προβλήτα. Θα χαιρετίσει η Σεμίνα Διγενή, υποψήφια βουλευτής Α' Πειραιά.

-- Στις 8.30 μ.μ. η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Κυψέλης. Θα χαιρετίσει η Βίκυ Μανιάτη, υποψήφια στην Α' Αθήνας.

-- Στις 9 μ.μ., η ΚΟ Μάνδρας - Ειδυλλίας - Ερυθρών καλεί σε λαϊκό γλέντι στο παλιό Δημοτικό Ερυθρών. Θα μιλήσει ο Σταύρος Χρηστίδης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ. ο Δημήτρης Βιτάλης, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΚΟΒ ΕΤΕ Αττικής στην Καλλιθέα (καφέ «Ηλιόπετρα», Θησέως 99). Θα ακολουθήσει η παράσταση «Lebensraum - Ζωτικός Χώρος» του Θανάση Τριαρίδη, από τη θεατρική σκηνή «Εκτός Σχεδίου».

Τη Δευτέρα 1η Ιούλη:

-- Στις 5.30 μ.μ., σε σύσκεψη γυναικών από τον κλάδο του Επισιτισμού και των Ξενοδοχείων, στο ξενοδοχείο «Acropolian Spirit» (Συγγρού 7), θα μιλήσουν η Μάγδα Χαλτσοτάκη και η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφιες βουλευτές Νότιου Τομέα.

-- Στις 8 μ.μ. στην Κηφισιά (αμφιθέατρο εργατικών κατοικιών Κηφισιάς, 1ης Μάη) θα μιλήσουν η Κατερίνα Παπαλυμπέρη, υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα, και ο Κώστας Παπασωτηρίου, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

Την Τρίτη 2 Ιούλη:

-- Στις 10 π.μ. ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά, θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στο πλοίο «FESTOS PALACE» στο λιμάνι του Πειραιά.

-- Στις 10 π.μ. ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα μιλήσει σε συγκέντρωση συνταξιούχων επαγγελματιών στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής.

-- Στις 8 μ.μ. η Βούλα Πάκου και η Μαρίνα Τσίγκα - Σαραντέα, υποψήφιες βουλευτές Βόρειου Τομέα, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στη Μεταμόρφωση στην παιδική χαρά Μποφίλιας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Περιοδείες σε χώρους δουλειάς της Αττικής(29/6/2019)
Το πρόγραμμα του Δ. Κουτσούμπα(11/5/2019)
Συγκεντρώσεις στην Αττική ενόψει εκλογών(11/5/2014)
Συγκεντρώσεις στην Αττική ενόψει των εκλογών(10/5/2014)
Προεκλογικές συγκεντρώσεις(1/10/2009)
Συγκεντρώσεις στην Αθήνα(5/9/2007)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org