Σάββατο 29 Ιούνη 2019 - Κυριακή 30 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Παντελής ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ

Ολυμπιονίκης με αναπηρία

Στις 7 Ιούλη όποιος θυμάται και βλέπει, οι απλοί και καθημερινοί άνθρωποι του μόχθου πρέπει να ψηφίσουν το ΚΚΕ.

Αυτό σημαίνει να μη διαλέξεις μνημόνιο, φασισμό, όσους μαύρισαν έως τώρα τη ζωή των πολλών με τις πολιτικές τους. Να μη διαλέξεις όσους βρίσκονται στην ίδια πλευρά. Και μόνο ότι το ΚΚΕ είπε την αλήθεια σε συνθήκες δυνατών αυταπατών και ψεμάτων, στα δύσκολα δηλαδή, αυτό δείχνει ότι είναι το κόμμα των πολλών.

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ παίζουν το έργο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που το έχουμε ξαναδεί. Ενώ συμφωνούν στα κύρια, παριστάνουν ότι μονομαχούν για να παγιδεύσουν και πάλι τον κόσμο. Ο,τι χάθηκε για το λαό και ό,τι ετοιμάζονται να αρπάξουν, μόνο με ένα ισχυρό ΚΚΕ μπορούμε να το φρενάρουμε, να το πάρουμε πίσω. Τα άλλα κόμματα που παίρνουν θέση να κυβερνήσουν δίπλα τους, όπως το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, ή νέα που εμφανίζονται, είναι εξίσου επικίνδυνα για τους πολλούς σαν κι εμάς.

Εχουν θράσος να λένε ότι το ΚΚΕ φέρνει τη ΝΔ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ την ξεπέρασε! Δεν ξεχνάμε! Ο ΣΥΡΙΖΑ διέσυρε, απογοήτευσε, γκρεμοτσάκισε τον κόσμο της αριστεράς, που πίστεψε, είχε διάθεση να παλέψει. Η ΝΔ έλεγε τον ΣΥΡΙΖΑ αριστερή - κομμουνιστική δύναμη, παίζοντας το ίδιο παιχνίδι. Οι αριστεροί, οι εργαζόμενοι, οι αγωνιστές είναι για τα δύσκολα. Γνωρίζουν, τραβούν μπροστά. Το ΚΚΕ μόνο τους προειδοποίησε.

Η κυβέρνηση στις 8 Ιούλη ξέρουμε τι θα κάνει, όποια κι αν είναι. Η αντιπολίτευσή μας είναι που μετράει τώρα, ένα πανίσχυρο ΚΚΕ. Ολοι με ψηλά το κεφάλι για ένα πιο δυνατό Κόμμα του λαού, που δεν θα μας πουλήσει στα δύσκολα που είναι μπροστά!


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org