Σάββατο 29 Ιούνη 2019 - Κυριακή 30 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ
Ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει αντίσταση, οργάνωση και αντεπίθεση

Συζήτηση με τον υποψήφιο βουλευτή στον Βόρειο Τομέα Αθηνών

-- Ποιο θεωρείτε ότι είναι το πραγματικό δίλημμα για τον εργαζόμενο στις ερχόμενες εκλογές;

-- Η προεκλογική «παροχολογία» του ΣΥΡΙΖΑ και οι προεκλογικές υποσχέσεις της ΝΔ για αλλαγή πολιτικής είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου, για να υφαρπάξουν στις 7 Ιούλη την ψήφο του.

Οποιος και να βγει, στις 8 Ιούλη θα ακολουθήσει την προδιαγεγραμμένη πολιτική των μνημονίων, τα οποία με τα δύο χέρια υπέγραψαν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εργαζόμενος ή θα δώσει την ψήφο του - λευκή επιταγή στον ΣΥΡΙΖΑ ή στη ΝΔ και στους συνεταίρους τους, για να συνεχίσουν την αντιλαϊκή πολιτική (μεγάλα κέρδη εργοδοσίας και επιχειρηματικών ομίλων), ενώ θα καλούν το λαό για θυσίες διαρκείας ή θα ψηφίσει το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που είναι απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση, δίνοντάς του δύναμη για πάλη και οργάνωση της λαϊκής αντίστασης.

-- Είστε γιατρός και πρώτη φορά υποψήφιος με το Κόμμα. Η κατάσταση στην Υγεία και την Πρόνοια πώς μπορεί να λειτουργήσει ως κριτήριο ψήφου;

-- Οταν βλέπει κανείς να αυξάνονται οι ιδιωτικές μονάδες Υγείας, να αυξάνονται οι ιδιωτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί δεν χρειάζεται να είναι γιατρός για να αντιληφθεί ότι οι δημόσιες μονάδες Υγείας υποχρηματοδοτούνται, λειτουργούν υποστελεχωμένα με εργαζόμενους με ελαστικές σχέσεις εργασίας, δεν εκσυγχρονίζονται και αναγκάζουν τον εργαζόμενο να καταφεύγει στον ιδιωτικό τομέα, βάζοντας το χέρι βαθιά στην τσέπη του για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Η υποβάθμιση και οι τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή του συστήματος Υγείας, με ευθύνη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ παλαιότερα και τώρα του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να αποτελέσουν σημαντικό κριτήριο ψήφου για το σταμάτημα της εμπορευματοποίησης της Υγείας.

Να σκεφτεί λοιπόν ο καθένας τι θα έχει ψηφίσει όταν στις 8 Ιούλη θα χρειαστεί Εντατική και δεν θα υπάρχει, θα περιμένει 8 - 10 ώρες στα Επείγοντα αν βρεθεί σε ανάγκη και θα πρέπει να γυρίσει από φαρμακείο σε φαρμακείο όλο το Λεκανοπέδιο για να εξασφαλίσει τα φάρμακά του.

Ψηφίζοντας λοιπόν ΚΚΕ θα έχει τη βεβαιότητα ότι έχει συμβάλει στη διεκδίκηση δημόσιας δωρεάν Υγείας και Πρόνοιας για όλους.

-- Γιατί ΚΚΕ λοιπόν; Τι θα σημάνει για το λαό να δυναμώσει το Κόμμα;

-- Ισχυρό ΚΚΕ στη Βουλή και στο λαό σημαίνει δυνάμωμα της λαϊκής αντίστασης, οργάνωση και αντεπίθεση με προοπτική την κοινωνική ευημερία του εργαζόμενου λαού.

-----------------

Ο Απόστολος Ντίνος γεννήθηκε στο χωριό Ραχούλα του νομού Καρδίτσας. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύθηκε στην παθολογία και γαστρεντερολογία στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι αριστούχος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και ασκεί την ιατρική από το 1978 ως ειδικός παθολόγος στο Χαλάνδρι. Εχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου και συμμετείχε ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Βασιλική Παλιούρα - Ντίνου και έχουν δύο παιδιά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ