Σάββατο 29 Ιούνη 2019 - Κυριακή 30 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Περιοδείες σε χώρους δουλειάς της Αττικής

Το Σάββατο 29 Ιούνη:

-- Στις 10 π.μ., ο Νίκος Καραγιάννης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά στην περιοχή Κουνέλια και στο κέντρο του Χαϊδαρίου και στις 12 μ., στον πεζόδρομο στο κέντρο του Χαϊδαρίου.

-- Στις 10 π.μ., η Δώρα Βασιλοπούλου, υποψήφια βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα της οδού Μ. Αλεξάνδρου στο Αιγάλεω.

-- Στις 10.30 π.μ., η Ανθή Ζορμπά, υποψήφια βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα περιοδεύσει στα καταστήματα της Κάτω Πετρούπολης.

Την Κυριακή 30 Ιούνη, στις 11.30 π.μ., η Ανθή Ζορμπά θα περιοδεύσει στα γήπεδα Γρηγορίου.

Τη Δευτέρα 1 Ιούλη:

-- Στις 9.30 π.μ., η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του Παρθενώνα, στην Ακρόπολη, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, θα επισκεφτεί το «Royal Olympic Hotel» και στη 1 μ.μ. το κεντρικό κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, στη Λ. Κατεχάκη, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας, θα επισκεφτεί το ΙΦΕΤ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα, θα επισκεφτεί την εταιρεία ΟΤΜ ΑΤΕ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., ο Γιώργος Ροΐδης, υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, θα επισκεφτεί το Κέντρο Διαλογής ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9 π.μ., ο Γιώργος Παλιούρας, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα επισκεφτεί τον 8ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών στο Ελληνικό, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9.30 π.μ., ο Νίκος Καραγιάννης θα περιοδεύσει σε παιδικούς σταθμούς και στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου.

-- Στις 10 π.μ., η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο «Σωτηρία», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης και η Ελσα Βακάλη, υποψήφιοι βουλευτές Βόρειου Τομέα, θα επισκεφτούν το δημαρχείο Γαλατσίου, για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., η Ελένη Μητικάρη, υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., η Εφη Χαλιού, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα, θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους του ΠΑΔΑ.

-- Στις 11.45 π.μ., ο Στάθης Σταθουλόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της εταιρείας GAP, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος βουλευτής Α' Αθήνας, και η Μάγδα Χαλτσοτάκη, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα, θα επισκεφτούν το «Wyndham Hotel», για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12.30 μ.μ., η Βέτα Πανουτσάκου, υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας, θα επισκεφτεί τον ΕΛΓΑ για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη 1 μ.μ., ο Χάρης Χουρδάκης, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα, θα επισκεφτεί τον Φάρο Τυφλών.

Την Τρίτη 2 Ιούλη:

-- Στις 10 π.μ., ο Νίκος Μαυροκέφαλος θα επισκεφτεί το υπ. Εργασίας στην οδό Σταδίου 29, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6.30 π.μ., ο Γιάννης Αγγέλου θα επισκεφτεί τους εργάτες δήμου Ψυχικού και στη συνέχεια τους παιδικούς σταθμούς στο Ψυχικό.

-- Στις 10 π.μ., η Αφροδίτη Ρέτζιου θα επισκεφτεί το νοσοκομείο ΙΑΣΩ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., η Ντίνα Γκογκάκη, υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας, θα επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑΣΥ (Αθηνάς 67), για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., η Κατερίνα Γεράκη, υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας, θα επισκεφτεί το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9 μ.μ., ο Γιώργος Ροΐδης θα επισκεφτεί το Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στο Αεροδρόμιο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., η Εύα Μελά, υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας, θα επισκεφτεί το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Ηλίας Σιώρας, υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθήνας, θα επισκεφτεί το νοσοκομείο «Παμμακάριστος», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org