Τρίτη 5 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΠΑΤΡΑΣ
Αύριο η εκδήλωση απολογισμού του έργου της

Στις 6 μ.μ., στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ θα μιλήσει ο Κώστας Πελετίδης δήμαρχος Πάτρας και εκ νέου υποψήφιος

Από τη συγκέντρωση στα Ζαρουχλέικα
Από τη συγκέντρωση στα Ζαρουχλέικα
Σε λαϊκές γειτονιές και χώρους δουλειάς της Πάτρας περιοδεύουν στελέχη της «Λαϊκής Συσπείρωσης», απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση που πραγματοποιεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» του δήμου Πατρέων, αύριο Τετάρτη 6 Φλεβάρη στις 6μ.μ., στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ, με θέμα «Δημόσιος απολογισμός και παρουσίαση του έργου της».

Καλούν τον λαό με τη μαζική του συμμετοχή, να στηρίξει, να ισχυροποιήσει τη «Λαϊκή Συσπείρωση», για νικηφόρα επανεκλογή μιας δημοτικής αρχής και ενός δημάρχου αφοσιωμένων αγωνιστών που θα μάχονται στο πλευρό του, για τα δικαιώματά του.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Κώστας Πελετίδης, μίλησε σε κατοίκους των Ζαρουχλέικων, καλώντας τους να δώσουν μαζικό «παρών» στην εκδήλωση. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός, όπως την ανεργία, τις μειώσεις μισθών, τη μετανάστευση νέων επιστημόνων.

Αναφέρθηκε στη δραματική μείωση της κρατικής χρηματοδότησης του δήμου και τη μείωση προσωπικού. Και αναφερόμενος στο έργο της δημοτικής αρχής, τόνισε: «Δώσαμε ανάσες, ήμασταν δίπλα στο λαό τέσσερα χρόνια. Αγωνιστήκαμε, τρανό παράδειγμα η πορεία ενάντια στην ανεργία. Μειώσαμε τα δημοτικά τέλη, 6.000 οικογένειες απαλλάχτηκαν ή μειώθηκαν στο 50% τα τέλη τους. Στηρίξαμε τα νέα ζευγάρια, με νέους παιδικούς σταθμούς, με κατάργηση των τροφείων. Φτιάχνουμε νέο παιδικό σταθμό στη Μανιακίου. Από δυναμικότητα 700 παιδιών φτάσαμε στα 1.300 και συνεχίζουμε. Λειτουργήσαμε δωρεάν παιδικές κατασκηνώσεις στην Πλαζ και στα Ροΐτικα για 1.300 παιδιά. Λειτούργησαν λαϊκά φροντιστήρια για 1.700 παιδιά, πολλά από τα οποία πέρασαν στο πανεπιστήμιο ή στα ΤΕΙ. Μοιράσαμε πρωινό στα παιδιά. Φτιάξαμε πενήντα Παιδικές Χαρές με πιστοποίηση. Ανακαινίσαμε το 40% των σχολείων με τους εργαζόμενους του δήμου».

  • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τη συγκέντρωση, τα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ θα πυκνώσουν πριν την έναρξη της εκδήλωσης και μετά το πέρας της.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org