Τρίτη 5 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Αθλιότητες σε βάρος του Κώστα Πελετίδη

Συνεχίζονται οι διάφορες αθλιότητες και συκοφαντίες σε βάρος του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Τελευταίο κρούσμα, αναρτήσεις στο διαδίκτυο που έφεραν τον δήμαρχο Πατρέων να συμμετέχει σε εκδήλωση της ΝΔ στην Πάτρα.

Το Γραφείο Τύπου του δήμου Πατρέων εξέδωσε ανακοίνωση - απάντηση, στην οποία επισημαίνει:

«Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο, επιτίθενται για μια ακόμη φορά με αθλιότητες και ψέματα κατά του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

Αιτία αυτήν τη φορά ήταν ο χαιρετισμός που αντάλλαξε με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η εφημερίδα "Γνώμη" για τον ένα χρόνο από το θάνατο του εκδότη της, Χρήστου Χριστόπουλου.

Κατά την πάγια τακτική τους, απέκρυψαν ότι ο δήμαρχος παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στη συγκεκριμένη εκδήλωση μετά από σχετική πρόσκληση της εφημερίδας.

Ο πατραϊκός λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι ο δήμαρχός του, Κώστας Πελετίδης, και η δημοτική αρχή βρέθηκαν απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική και της κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».

Ζήλεψε τα ΣΥΡΙΖΑίικα τρολ και ο Πολάκης

Τις ίδιες αθλιότητες επανέλαβε χτες το απόγευμα από το βήμα της Βουλής και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Π. Πολάκης, όταν κλήθηκε να δώσει απαντήσεις στην Επίκαιρη Ερώτηση που του έθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης για την κυβερνητική πολιτική υποχρηματοδότησης και υποβάθμισης των υπηρεσιών Υγείας. Αντί απάντησης ο Π. Πολάκης είπε ότι «χρησιμοποιείτε μια αντιπολίτευση που θυμίζει τούτη εδώ την μπάντα», δείχνοντας τη ΝΔ, ότι ο δήμαρχος Πάτρας «στο αναπτυξιακό δεν ήρθε» και «πήγε με τον Μητσοτάκη» και άλλες τέτοιες αθλιότητες που διακινούν από προχτές τα ΣΥΡΙΖΑίικα επιτελεία, για να πάρει πληρωμένη απάντηση από τον βουλευτή του Κόμματος.

«Ο κ. Πολάκης επέλεξε να ακολουθήσει μια γκεμπελίστικη τακτική, όσο πιο μεγάλο είναι το ψέμα, τόσο πιο εύκολα πιστευτό γίνεται, ακολουθώντας τη γραμμή διαφόρων ΣΥΡΙΖΑίικων τρολ», προκειμένου να καλύψει την «πολιτική που έχει ρίξει στα τάρταρα την Υγεία και τους εργαζόμενους συνολικά», σχολίασε ο Μ. Συντυχάκης, επισημαίνοντας πως ο δήμαρχος Πατρέων πήγε σε μία εκδήλωση της εφημερίδας «Γνώμη» και δεν μπορούσε επομένως να κρίνει ποιος θα πάει σε αυτήν. «Αλλωστε, στην ίδια εκδήλωση βρισκόταν και ο Απόστολος Κατσιφάρας, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και ξανά υποψήφιος, που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο βουλευτής του Κόμματος, που έκλεισε την τοποθέτησή του με μια μαντινάδα: «Παυλή, ο ΣΥΡΙΖΑ τη σκάλα ανέβηκε με ψέματα και άλλα, θέλω να δω πώς θα φερθεί μ' ανάποδη τη σκάλα».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org