Τρίτη 5 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συνεχίζεται η δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές
Συγκεντρώσεις στην Αττική

Πολιτικές συγκεντρώσεις και συσκέψεις με τίτλο «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου» διοργανώνονται από την ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ το επόμενο διάστημα, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος και υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα Τρίτη, στις 10 π.μ., ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 6.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στους εργαζόμενους του γκαράζ του δήμου Κορυδαλλού.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στο εργοστάσιο της ΕΕΣΣΤΥ στον Πειραιά.

-- Στις 10.30 π.μ., η Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία στη Βούλα για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Πέμπτη 7 Φλεβάρη:

-- Στις 7 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου.

-- Στις 7 π.μ. ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί την ΕΥΔΑΠ στο Περισσό για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το ΚΕΑΤ - Οίκο Τυφλών για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9 π.μ., ο Γιώργος Νάνος, μέλος της ΚΕΟΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το κατάστημα της ALPHA BANK στον Χολαργό για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8 π.μ., ο Τεύκρος Παντελόγλου, μέλος του ΤΓ Βόρειου Τομέα Αττικής του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Διονύσου, θα επισκεφτεί το Κέντρο Διαλογής ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Παρασκευή 8 Φλεβάρη, στις 7.30 μ.μ., στα Βριλήσσια, (αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου, πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» - πρώην ΤΥΠΕΤ), θα μιλήσουν ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής, και ο Βασίλης Βήττος, δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων και υποψήφιος δήμαρχος.

Στην Κ. Μακεδονία

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 9 π.μ., στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Νεάπολης - Συκεών θα περιοδεύσει ο Μπάμπης Βέλλης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 6.30 π.μ., στο εργοτάξιο και τις υπηρεσίες του δήμου Παύλου Μελά θα περιοδεύσει ο Περικλής Παπαδόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Την Πέμπτη 7 Φλεβάρη:

-- Στις 6.30 π.μ., στο εργοτάξιο του δήμου Νεάπολης - Συκεών στα Πεύκα θα περιοδεύσει ο Μπάμπης Βέλλης.

-- Στις 7 π.μ., στο εργοτάξιο του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου στο Κορδελιό θα περιοδεύσει ο Θανάσης Κοκονάς, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 11 π.μ., στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» θα περιοδεύσει ο Μάριος Παλάντζας, υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Τρίτη, στις 10 π.μ., ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους της βιομηχανίας ΚΑΣΙΔΑΣ της Λάρισας.

Αύριο Τετάρτη:

-- Οι ΚΟ Χαλκίδας διοργανώνουν συγκέντρωση, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (Χαϊνά 93). Θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας.

-- Στις 9 π.μ., ο Τάσος Τσιαπλές θα περιοδεύσει στους εκπαιδευτικούς του 15ου και του 43ου Δημοτικών Σχολείων της Λάρισας.

-- Στις 7 μ.μ. στην Καβάλα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Θα χαιρετίσει ο Χρήστος Ποτόλιας, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας.

-- Στις 6 μ.μ., στην Εορδαία (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), θα μιλήσουν ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, και η Αντωνία Χόλμπα, υποψήφια δήμαρχος Εορδαίας.

-- Η ΚΟ Σαντορίνης καλεί σε εκδήλωση, στις 5 μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (ΔΑΠΠΟΣ), όπου θα παρουσιαστούν οι επικεφαλής υποψήφιοι για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Ντουνιαδάκης, και για το δήμο Θήρας, Μαρία Αργυρού.

-- Η ΚΟ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση, στις 7 μ.μ, στο ξενοδοχείο «Λέσβιον».

Την Πέμπτη 7 Φλεβάρη:

-- Η ΚΟ Αλιβερίου διοργανώνει συγκέντρωση, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαρίνος και ο Κώστας Κέκης, υποψήφιος δήμαρχος Κύμης- Αλιβερίου.

-- Η ΚΟ Νάξου καλεί σε εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα παρουσιαστούν οι επικεφαλής υποψήφιοι για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Ντουνιαδάκης, και για το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Γιάννης Κορρές.

Την Παρασκευή 8 Φλεβάρη:

-- Στις 7 μ.μ., στην Αμφισσα (δημαρχείο), θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας - Εύβοιας.

-- Στις 7 μ.μ, στο Ξυλόκαστρο (κέντρο Νεότητας του δήμου), θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Παρέμβαση θα κάνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

-- Η ΚΟ Διρφύος διοργανώνει συγκέντρωση, στις 7 μ.μ., στο μαγαζί «Ο Κάπελας» στους Καθενούς. Θα μιλήσει η Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org