Τρίτη 5 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Να αντιτάξουμε τα δικά μας σχέδια στην πολιτική που μας καταστρέφει

Ο Νίκος Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα
Ο Νίκος Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα
«Ηρθε η στιγμή να σκεφτούμε όλοι τα κριτήρια με τα οποία πρέπει να πάμε στις εκλογές. Στην περιοχή μας πάλι κάποιοι ετοιμάζονται να εμφανιστούν σαν "άφθαρτοι", που υποτίθεται ότι θα φέρουν το "καινούργιο"», τόνισε, ξεκινώντας την ομιλία του, ο υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα, Νίκος Στεφανίδης. Σημείωσε ότι ο λαός έχει πια μεγάλη εμπειρία για να αξιολογήσει αυτούς που του λένε π.χ. ότι τα «τοπικά θέματα είναι πάνω από κόμματα και χρώματα». Αυτό που υποτίθεται ότι "δεν έχει χρώμα και είναι πάνω από κόμματα" «έπνιξε τη Μάνδρα, κατέστρεψε το Μάτι», ανέφερε, εξηγώντας ότι η αιτία αυτών των καταστροφών βρίσκεται στην πολιτική που ακολουθείται από τις κυβερνήσεις και την ΕΕ, προς όφελος των μονοπωλιακών ομίλων. «Γι' αυτό πρέπει να υποστηριχθούν οι συνδυασμοί που στηρίζονται από το ΚΚΕ, η "Λαϊκή Συσπείρωση"», που αντιτάσσεται σε αυτόν τον σχεδιασμό υπογράμμισε, φέρνοντας παραδείγματα από τη δράση των εκλεγμένων του ΚΚΕ σε δήμους και Περιφέρειες.

«Πρέπει να αντιτάξουμε τα δικά μας σχέδια απέναντι στων άλλων. Τι δήμο Μαραθώνα θέλουμε; Στην περιοχή δεν γίνεται να μην έχουμε αποχέτευση, να μη φυλάγεται το πευκοδάσος του Σχινιά. Θέλουμε έναν δήμο με ελεύθερες παραλίες, μια περιοχή με αποχετευτικό δίκτυο», τόνισε και ανέδειξε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» ήταν η μόνη δύναμη που έφερνε στα Δημοτικά Συμβούλια τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα, που διεκδίκησε μαζί με τον λαό τις σύγχρονες ανάγκες του. Αναφέρθηκε π.χ. στη διεκδίκηση νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική και Κέντρων Υγείας, με μόνιμο προσωπικό με σταθερή εργασία με δωρεάν παροχές στον λαό.

Σε ό,τι αφορά τους πυρόπληκτους σημείωσε ότι εδώ και έξι μήνες δεν έχουν παρθεί ουσιαστικά μέτρα στήριξης και κάλεσε σε οργάνωση και πάλη, για να εξασφαλιστούν άμεσα οι αποζημιώσεις στο 100% των καταστροφών.

Για τον ΧΥΤΑ Γραμματικού στάθηκε στην ανάγκη του λαού για διαχείριση των απορριμμάτων προς όφελός του, τονίζοντας ότι μόνο οι συνδυασμοί του ΚΚΕ έχουν επεξεργασμένες τέτοιες θέσεις και διεκδικούν σε αυτήν την κατεύθυνση.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org