Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
Προεκλογικές συγκεντρώσεις του Κόμματος
Σήμερα, Παρασκευή

-- Κοζάνη: Στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αγρίνιο: Στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας. Θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης.

-- Βόλος: Στις 8.30 μ.μ., στην παραλία (έξω από το Πανεπιστήμιο), συγκέντρωση με ομιλητή τον Γ. Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Ξάνθη: Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κόμματος.

-- Γρεβενά: Στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Αντώνης Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αρτα: Στις 9 μ.μ., στο εκλογικό κέντρο της Σκουφά. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του Κόμματος.

-- Κιλκίς: Στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ειρήνης. Θα μιλήσει ο Κώστας Πινέλης, υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του ΚΚΕ.

-- Θήβα: Στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία της πόλης. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας του Κόμματος.

-- Ηγουμενίτσα: Στις 8.30 μ.μ., στον πεζόδρομο, με ομιλήτρια την Λουίζα Ράζου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Καστοριά: Στις 8 μ.μ., απέναντι από τη Νομαρχία. Θα μιλήσει ο Τάκης Τσιόγκας, υποψήφιος βουλευτής Λάρισας.

Αύριο, Σάββατο

-- Χαλκίδα: Στις 9 μ.μ., στο «Στρογγυλό». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας του Κόμματος.

-- Κάρυστος: Στις 9 μ.μ., στην παραλία. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Κομοτηνή: Στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Φλώρινα: Στις 8.30 μ.μ., στον πεζόδρομο. Θα μιλήσει ο Τάκης Τσιόγκας, βουλευτής του Κόμματος.

-- Λιτόχωρο: Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία. Θα μιλήσουν η Κατερίνα Κουρίτα και ο Κώστας Ρούτσας, υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Νομό Πιερίας.

-- Πρέβεζα: Στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας.

Την Κυριακή 9/9

-- Τρίκαλα: Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ρήγα Φεραίου (πεζόδρομος Ασκληπιού), με ομιλητή τον Κ. Καζάκο, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ.

-- Νάουσα: Στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Καρατάσσου. Θα μιλήσουν ο Φίλιππος Γεωργουδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Χρήστος Τρεμπελής, υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 10/9

-- Λευκάδα: Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό.

Την Τρίτη 11/9

-- Ηράκλειο Κρήτης: Στην πλατεία των Λιονταριών στις 8.30 μ.μ. με ομιλητές τους Γιάννη Πρωτούλη, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ και Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο Βουλευτή στο Ν. Ηρακλείου.

-- Χανιά: Εξω από τα γραφεία της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ (Κυδωνίας και Αποκορώνου) στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Ρέθυμνο: Εξω από το εκλογικό κέντρο του Κόμματος στην οδό Δημακοπούλου 70 (Ελιδάκι) στις 8.00 μ.μ. με ομιλητή τον Γιάννη Μανουσογιαννάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Λιβαδειά: Στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 8.30 μ,μ. με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αλεξάνδρεια Ημαθίας: Στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία. Θα μιλήσει ο Χρήστος Αλευράς, υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ