Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
Εύα Καμινάρη

Ηθοποιός

3ο
3ο
«Στην ιστορία της ανθρωπότητας, δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ που να αγωνίστηκε για το δίκαιο των ισχυρών. Ούτε ένας που να βασανίστηκε για την ιδεολογία του καπιταλισμού. Ούτε ένας που να εξορίστηκε επειδή πρέσβευε ότι μόνο οι λίγοι είχαν (και έχουν) δικαίωμα σε όλα.

Στην ιστορία της ανθρωπότητας υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που αγωνίστηκαν για το δίκαιο των αδυνάτων, που βασανίστηκαν γιατί πίστευαν στην ιδεολογία του σοσιαλισμού, που εξορίστηκαν, σφαγιάστηκαν, εκτελέστηκαν για ένα κομμάτι ψωμί, ένα κομμάτι γη, για ελευθερία, δικαιοσύνη, ισότητα, για τη ζωή!

Ολοι αυτοί προχώρησαν τον κόσμο ένα βήμα μπροστά. Και τον έκαναν καλύτερο γι' αυτούς που ήρθαν. Υπάρχουν άνθρωποι που τιμούν τους αγώνες εκείνων, που δεν ξεχνούν, που συνεχίζουν, που παλεύουν αδιάκοπα. Υπάρχει το ΚΚΕ. Για όλους αυτούς, δεν μπορώ και δε μου επιτρέπεται να μην υποστηρίζω με την ψυχή μου και την ψήφο μου το αυτονόητο. Ο κόσμος πρέπει να γίνει καλύτερος. Αν δεν ταχθούμε υπέρ αυτών που το υποστηρίζουν με πράξεις, η ζωή θα δείξει το πιο σκληρό της πρόσωπο στην ιστορία της ανθρωπότητας!»


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ