Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΤΑΚΗΣ ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗΣ - ΕΙΡΗΝΗ ΑΚΑΡΕΠΗ
«Καταδικάστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ»

Με πυροσβέστες, λιμενικούς και αστυνομικούς συζήτησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Κορινθία

Την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, την Πυροσβεστική και τη Λιμενική Υπηρεσία Κορίνθου επισκέφθηκαν χτες οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Κορινθία Ειρήνη Ακαρέπη και Τάκης Αλωνιστιώτης και ο Γιάννης Νάκης, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

Οι εκπρόσωποι του Κόμματος κάλεσαν τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας να καταδικάσουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ. Τόνισαν ότι το ΚΚΕ αντιμετωπίζει τους πυροσβέστες, αστυνομικούς και λιμενικούς ως εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από την αντιλαϊκή πολιτική και γι' αυτό στήριξε από την πρώτη στιγμή το δικαίωμά τους στο συνδικαλισμό καθώς και τα αιτήματά τους ως μισθωτών. Υπογράμμισαν επίσης ότι παράλληλα με το χτύπημα των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων στο σύνολό τους, αφαιρούνται δημοκρατικές ελευθερίες και δικαιώματα, εντείνεται ο αυταρχισμός και η καταστολή από τα οποία δεν εξαιρούνται οι υπάλληλοι των σωμάτων ασφαλείας όπως δείχνουν η χρήση χημικών και δακρυγόνων σε διαδηλώσεις που πραγματοποίησαν αλλά και η δίωξη του προέδρου και του γραμματέα της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Γι' αυτό, οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ κάλεσαν τους υπαλλήλους των Σωμάτων Ασφαλείας και ειδικότερα την Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας να μην καλύπτουν πράξεις αυταρχισμού, αλλά αντίθετα να καταπολεμούν τέτοια φαινόμενα στις γραμμές τους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ