Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ για ισχυρό ΚΚΕ

Εχουμε μπει στην τελική ευθεία της εκλογικής αναμέτρησης. Στις μέρες που απομένουν δεν πρέπει να χαθεί ούτε στιγμή στη μάχη της ψήφου.

Οι άνθρωποι του μόχθου έχουν πείρα από τη δικομματική εναλλαγή την τελευταία εικοσαετία. Υπάρχουν πάρα πολλοί που σκέφτονται πως η πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δε βελτίωσε τη ζωή τους, αλλά τη χειροτέρευσε.

Απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς καλώντας τους να πάνε αποφασιστικά στην κάλπη. Να μη δώσουν άλλα περιθώρια, να μη δείξουν άλλη ανοχή με την ψήφο στις 16 Σεπτέμβρη, ούτε στη «νέα διακυβέρνηση» της ΝΔ, ούτε στη «νέα αλλαγή» του ΠΑΣΟΚ. Η επόμενη μέρα για τα λαϊκά στρώματα θα είναι πιο επώδυνη, θα σαρώσει η λαίλαπα των νέων αντιλαϊκών αντεργατικών μέτρων που έχουν έτοιμα στα προγράμματά τους. Στο εισόδημα, στο Ασφαλιστικό, στην Παιδεία, στην Υγεία, στο φυσικό, πνευματικό και πολιτιστικό περιβάλλον, τη φιλοϊμπεριαλιστική πολιτική της Ελλάδας στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, στην Ευρώπη, παντού.

Τους καλούμε να ψηφίσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ για να αντισταθούμε στα χειρότερα, να υπερασπιστούμε με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη τα λαϊκά συμφέροντα και δικαιώματα.



ΣΕΛ.  3,    5   -   13

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ