Σάββατο 12 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Αλληλεγγύη» στην ΕΣ - ΕΣθονία!

Η αθλιότητα που διεπράχθη στο Ευρωκοινοβούλιο έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Το ψήφισμα που ενεκρίθη στο «Ναό της Δημοκρατίας» της ΕΕ, με το οποίο η «Ευρώπη» του Μπλερ και της Μέρκελ, του Σιράκ και του Πρόντι, ετάχθησαν υπέρ της φιλοφασιστικής κυβέρνησης της Εσθονίας, αυτού του συρφετού που κατέστρεψε το μνημείο που ανεγέρθηκε στο Τάλιν μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο υπέρ των 270.000 νεκρών του Κόκκινου Στρατού και των αντιφασιστών στις μάχες εναντίον του Χίτλερ, έχει ελληνικό χρώμα.

*

Το φρόντισαν οι ευρωβουλευτές του κ.Καραμανλή. Το φρόντισε ο ευρωβουλευτής του κ. Παπανδρέου, ο στενός του συνεργάτης και πρώην εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών κ. Πάνος Μπεγλίτης. Το φρόντισε ο ευρωβουλευτής του κ. Αλαβάνου, ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης. Το φρόντισε ο θιασώτης του Σαρκοζί, ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

*

Ολοι αυτοί υπερψήφισαν ένα κείμενο που εκφράζει την «αλληλεγγύη» του Ευρωκοινοβουλίου προς μια κυβέρνηση και μια χώρα, την Εσθονία, που καταδιώκει τους κομμουνιστές έχοντας θέσει το Κομμουνιστικό Κόμμα στην παρανομία (!) και που στα σχολεία της διδάσκει ότι η βάση των ...αξιών των Εσθονών είναι το «πατριωτικό μήνυμα» εκείνων των δοσίλογων που πολέμησαν στις γραμμές της χιτλερικής 20ής μεραρχίας των ΕΣ-ΕΣ!

*

Ολοι αυτοί υπερψήφισαν ένα ψήφισμα «αλληλεγγύης» σε μια κυβέρνηση που αποδίδει τιμές σε όσους είχαν πολεμήσει στο πλευρό των χιτλερικών την περίοδο 1941- '45, μέσα από τις «λεγεώνες» των εσθονικών «Ες - Ες» και της φιλο-ναζιστικής οργάνωσης «Αδελφών του δάσους». Αυτοί κυβερνούν σήμερα στην Εσθονία.

*

Υπέρ αυτής της κυβέρνησης ψήφισαν οι παραπάνω ευρωβουλευτές. Λίγη σημασία έχει να θυμόμαστε τα ονόματά τους. Μεγαλύτερη σημασία έχουν τα ονόματα των κομμάτων τους: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ, ΛΑ.Ο.Σ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ