Τετάρτη 18 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ παραπέμπει την Ελλάδα εκ νέου στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για μη συμμόρφωση στις σχετικές αποφάσεις για "άνοιγμα" των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών και των ιδιωτικών σχολών μουσικής και χορού της χώρας, σε υπηκόους άλλων κρατών - μελών (σελίδα 5).

ΑΓΝΩΣΤΟΙ εισέβαλαν χτες στο νοσοκομείο του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού σε χωριό της Τσετσενίας και δολοφόνησαν άγρια έξι αλλοδαπούς υπαλλήλους αυτού του διεθνούς οργανισμού, την ώρα που κοιμόντουσαν (σελίδα 22).

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ οι κυβερνήσεις και οι αρμόδιοι κοινωνικοί φορείς ψάχνουν ακόμη στα τυφλά για την αντιμετώπιση του φαινομένου του κοινωνικού αποκλεισμού που με τον καιρό, ως πρόβλημα, γίνεται όλο και απειλητικότερο (σελίδα 25).

"ΣΤΟ ΧΟΡΟ" των απεργιακών κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι ηθοποιοί, αφού η πολιτική της λιτότητας και στον πολιτισμό, εξασθενεί και απογυμνώνει και αυτόν τον κλάδο (σελίδα 29).

Ο ΧΤΕΣΙΝΟΣ αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Συλλόγου Ολυμπιονικών και της ομάδας της Μονάδας Απεξάρτησης Τοξικομανών "18 Ανω", δεν είχε ηττημένους παρά μόνο νικητές (σελίδα 36).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ