Τετάρτη 18 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πάλι δεκανίκι

Για μια ακόμα φορά - όπως και το Μάρτη του 1995 - ο Π. Σκοτινιώτης, νομάρχης Μαγνησίας και στέλεχος του ΣΥΝ, παίζει το ρόλο του αισχρού υπονομευτή του αγροτικού ξεσηκωμού.

Χτες συγκάλεσε "τριμερή", από τον ίδιο, τον πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Μαγνησίας και τον Θ. Νανά, μέλος της Πανθεσσαλικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, στην οποία αποφασίστηκε να ανοίγει το μπλόκο του Αλμυρού κάθε φορά που θα έρχονται τουρίστες για το Πήλιο και το Βόλο. Να υπενθυμίσουμε ότι, και στον περσινό ξεσηκωμό των αγροτών, ο νομάρχης Μαγνησίας ήταν εκείνος που πήγε και κατάφερε να διαλύσει το μπλόκο του Αλμυρού, υποσχόμενος τότε ότι η κυβέρνηση θα ικανοποιήσει τα αιτήματα των αγροτών και επικαλούμενος τις ζημιές που προκαλούσε ο αποκλεισμός στην οικονομία του νομού.

Ο Π. Σκοτινιώτης λειτουργεί ως το "μακρύ χέρι" της κυβέρνησης και του ΣΥΝ στην επιχείρηση υπονόμευσης της αγροτικής κινητοποίησης. Λογαριάζει, όμως, "χωρίς τον ξενοδόχο". Οι αγρότες και ο λαός της Μαγνησίας θα τον πληρώσουν, όταν έρθει η ώρα, όπως του αξίζει. Αλλωστε, είναι γνωστή η μοίρα όσων λειτουργούν σαν "δεκανίκια" μιας αντιλαϊκής πολιτικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ