Τετάρτη 18 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΕΤΡΟ
Εργο - παγίδα για τους εργαζόμενους

Σε έργο - παγίδα για τη ζωή των εργαζόμενων εξελίσσεται το έργο του μετρό. Τα τελευταία 24ωρα, δύο ακόμα εργάτες κόντεψαν να πληρώσουν με τη ζωή τους την εγκληματική αδιαφορία των υπευθύνων. Και σαν να μην έφτανε η έλλειψη των μέτρων ασφαλείας, η πίεση στους εργαζόμενους αυξάνεται επικίνδυνα με τις συνεχείς απολύσεις, που τις τελευταίες μέρες έχουν φτάσει τις 40!

Ο εργάτης Στ. Νικολάου,53 χρόνων, έπεσε προχτές από πατάρι ύψους τεσσάρων μέτρων, μέσα στο τούνελ του εργοταξίου στον Ευαγγελισμό, όπου κόλλαγε σίδερα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον ώμο και να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Αθήνας. Στο πατάρι που εργαζόταν δεν υπήρχε προστατευτική μπάρα, ενώ απουσίαζε και ο μηχανικός βάρδιας.

Χτες, ο Κ. Πονηρός,27 χρονών, εργάτης της εταιρίας ΟΜΗΡΟΣ ΑΕ στο εργοτάξιο στο Ολύμπιο, έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων, όταν υποχώρησε η σκάλα, στην οποία προσπαθούσε να ανέβει, αφού δε στηριζόταν πουθενά και το έδαφος ήταν υγρό. Ο εργάτης χτύπησε στο πόδι και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό. Και οι δύο είναι, ευτυχώς, εκτός κινδύνου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ