Παρασκευή 8 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ για το Πολυτεχνείο

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της ΚΝΕ στα Πανεπιστήμια και τις γειτονιές της Αθήνας ενόψει της επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Η Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας διοργανώνει εκδηλώσεις με κεντρικό σύνθημα "Το Πολυτεχνείο μάς καλεί στην Αντεπίθεση, στη Σύγκρουση με τη "νέα τάξη" των ιμπεριαλιστών". Το πρόγραμμα για τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

  • Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι: "Παλαιστίνη: Μια εξέγερση που κρατάει χρόνια", στη Νομική.
  • Τρίτη 12 Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι: "Η "νέα τάξη" στη γειτονιά μας: Κύπρος", στην ΑΣΟΕΕ.
  • Πέμπτη 14 Νοέμβρη, 6.00 μ.μ.: "Ελλάδα - Τουρκία: Ο επόμενος στόχος", στο Πολυτεχνείο.

Παράλληλα εκδηλώσεις πραγματοποιούν και οι τοπικές οργανώσεις της ΚΝΕ:

Το Σάββατο 9 του Νοέμβρη στην Κομματική Οργάνωση Αθήνας,στις 8 μ.μ. και στη Γλυφάδα,στις 5 μ.μ., στα γραφεία της τοπικής ΚΟΒ.

Την Κυριακή 10 του Νοέμβρη στα Πατήσια (Πατησίων 280), στα Σεπόλια,στην Αχαρνών, στις 7 μ.μ. και στα γραφεία της ΟΒ Προσφυγικών της Πάτρας,στις 6 μ.μ. Την ίδια μέρα στις 6.00 μ.μ. στο Περιστέρι (Λόφος Αξιωματικών) στα γραφεία της ΚΟΒ.

Στις 15 του Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στη Βίλα Στέλλα στο Ν. Ηράκλειο και στο Βύρωνα,στου Γκύζη, στις 7.00 μ.μ., στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων, στον Κολωνό, στις 7.00 μ.μ., στο Σύλλογο Πλάτωνα, στο Μαρούσι,στα γραφεία Αντίστασης.

Στις 16 του Νοέμβρη στο Χολαργό, στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο και στο Γαλάτσι,στις 7 μ.μ. στην ΚΟΒ Βεϊκου, στα Εξάρχεια στις 7.00 μ.μ. στην Κωλέττη, στο Χαλάνδρι στις 6.30 μ.μ. στο παλιό Δημαρχείο, στην Αγ. Παρασκευή στα γραφεία της ΚΟΒ και στο κέντρο Περιστερίου στις 7.00 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ