Τετάρτη 7 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δύο νεκροί σε τροχαίο

Η υπερβολική ταχύτητα, η ολισθηρότητα και η επικινδυνότητα του δρόμου στοίχισαν τη ζωή σε δύο γυναίκες και οδήγησαν στο νοσοκομείο άλλους τρεις ανθρώπους. Το δυστύχημα σημειώθηκε χτες τα ξημερώματα στη συμβολή της παραλιακής λεωφόρου με την οδό Ανθέων στη Θεσσαλονίκη.

Οι πέντε νέοι επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος Θανάσης Τσιώτας. Ξαφνικά, εξαιτίας της υπερβολικής ταχύτητας, αλλά και της ολισθηρότητας του δρόμου λόγω βροχής, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε πέντε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σ' εκείνο το σημείο. Νεκρές από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν η 25χρονη Ζουμπουλιά Παπαδοπούλου και η 22χρονη Μαρία Ξανθούλη. Βαριά τραυματίστηκε η Μαρία - Ουρανία Λυκούδη, 24 χρονών, και ελαφρά ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, Κώστας Θεοδωρίδης, 25 χρονών.

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως η στροφή που σημειώθηκε το δυστύχημα είναι επικίνδυνη, γιατί συγκεντρώνονται τα νερά της βροχής που δεν μπορούν να διοχετευτούν, εξαιτίας του προβληματικού δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ