Πέμπτη 9 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ στήνει η κυβέρνηση

Πρώτη απάντηση θα δώσουν οι εργαζόμενοι της χώρας μας την ερχόμενη Τετάρτη 15 Μάρτη με την 24ωρη πανελλαδική απεργία

Μασκαράτα διαλόγου στήνει η κυβέρνηση για να περάσει τα αντιασφαλιστικά της σχέδια. Για το λόγο αυτό κατασκευάζει μια Επιτροπή Μελέτης, δήθεν για να μελετήσει το πρόβλημα, ενώ στην ουσία θα προλειαίνει το έδαφος για τη νέα αντεργατική επίθεση. Η επίκληση των ελλειμμάτων και των «αδικιών» του συστήματος, δεν μπορούν να κρύψουν, ότι στο στόχαστρο μπαίνουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, το ύψος των συντάξεων, οι συντάξεις των γυναικών, το καθεστώς των βαρέων και ανθυγιεινών, ό,τι έχει απομείνει από την αντίστοιχη επίθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια.

«Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να εξαπατηθεί. Η νέα αντιασφαλιστική καταιγίδα είναι προαποφασισμένη και θα πλήξει όλα τα τμήματα της εργατικής τάξης, όλα τα λαϊκά στρώματα», σημειώνει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις των υπουργών της κυβέρνησης.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να χαλάσουν τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Στις 15 Μάρτη, μαζί με το ΠΑΜΕ και το αγωνιστικό του πλαίσιο, μπορούν να δώσουν αποφασιστική απάντηση.


ΣΕΛ.  11   -   13

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ