Πέμπτη 9 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ψηφοδέλτια συσπείρωσης

«Το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη των τοπικών εκλογών, σε συνεργασία σε πανελλαδικό επίπεδο με το ΔΗΚΚΙ, την Κομμουνιστική Ανανέωση και την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών, πολιτικές δυνάμεις με τις οποίες συνεργαστήκαμε και παλιότερα και έχουμε συναντηθεί πολλές φορές σε διάφορα κινήματα και μέτωπα πάλης».

Τα παραπάνω τόνισε ο Δ. Αρμάγος, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΚΚΕ, μιλώντας σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου εκπροσώπων της ΝΕ Τρικάλων του Κόμματος, κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι για τη Νομαρχία Τρικάλων και το Δήμο Τρικκαίων. Συγκεκριμένα, υποψήφιος για τη νομαρχία είναι ο Ευθύμιος Ζιανός, γιατρός και υποψήφιος για το δήμο είναι ο Γιώργος Καΐκης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πρώην πρωταθλητής στίβου, Βαλκανιονίκης.

Ο Ευθ. Ζιανός γεννήθηκε το 1959 στην Τρικοκκιά Γρεβενών. Είναι στέλεχος του ΚΚΕ με πλούσια συνδικαλιστική δράση. Από το 1996 είναι μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων. Είναι πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος του ΕΣΥΝ. Το 1998 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ στο Δήμο Καλαμπάκας.

Ο Γ. Καΐκης γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1963. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πρώην πρωταθλητής στίβου, Βαλκανιονίκης. Μέλος της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος από το 1990. Στις εκλογές του 2002 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ