Πέμπτη 9 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Εντείνεται η επίθεση μέσω των δήμων

Κάλεσμα προς τους κατοίκους του Ζεφυρίου να κάνουν δική τους υπόθεση την πάλη για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, απηύθυνε ο Δημήτρης Ζάχαρης, μέλος της Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής και Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αττικής, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη το βράδυ στο Ζεφύρι. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αλέξ. Αθανασόπουλος, εκ μέρους του ΔΗΚΚΙ.

«Οι τοπικές εκλογές που θα γίνουν θα έχουν έντονο πολιτικό χαρακτήρα. Το νέο στοιχείο είναι η ένταση της επίθεσης που δέχονται τα λαϊκά στρώματα με το νέο κύμα αντιλαϊκών ρυθμίσεων που έχουν σαν στόχο την παράδοση του συνόλου των κοινωνικών υποδομών στο κεφάλαιο», επισήμανε ο Δημ. Ζάχαρης στην ομιλία του, δίνοντας το στίγμα των επικείμενων εκλογών και συμπλήρωσε: «Η επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων, οι ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις, οι ιδιωτικοποιήσεις στους χώρους της Υγείας, της Πρόνοιας, της Παιδείας έχουν έντονη τη σφραγίδα μιας αντιλαϊκής πολιτικής που ασκείται πλέον ασφυκτικά και από τους δήμους και τις νομαρχίες».

«Το Ζεφύρι είναι ένας υποβαθμισμένος δήμος της Δυτικής Αττικής. Το κράτος, δεκαετίες τώρα, είτε με ΝΔ είτε με ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, τους δήμους της Δυτικής Αττικής τους αντιμετωπίζει ταξικά, αφού μια σειρά ρυπογόνες δραστηριότητες, όπως η χωματερή, έχουν μεταφερθεί στη Δυτική Αττική», υπογράμμισε ο Δημ. Τσιουμπρής υποψήφιος δήμαρχος Ζεφυρίου με την παράταξη του «Δημοκρατικού Συνδυασμού Ζεφυρίου».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ