Σάββατο 6 Απρίλη 2024 - Κυριακή 7 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στο κατάμεστο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας. Στη συγκέντρωση με θέμα «Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση - Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ! Για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού, την Ευρώπη των εργατών, των αγροτών, του λαού» έδωσαν μαζικά το «παρών» εργάτες και υπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, φοιτητές και μαθητές, νέοι και μεγαλύτεροι, αγωνιστές που συμπορεύονται με το ΚΚΕ.

Ανάμεσά τους και οι εργαζόμενοι του «Νικόπολις» που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους αλλά και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και που νωρίτερα είχαν συνάντηση με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής, ακόμα υγειονομικοί, εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι απ' τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής που επίσης βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.

Στην εκδήλωση παρεμβάσεις έγιναν απ' τους Γ. Ουρσουζίδη, πολιτικό μηχανικό, πρώην βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2015 - 2019, Ν. Σκιαδά, ιδιωτικό υπάλληλο, Νάνσυ Κωτσαδήμου, αναπληρώτρια εκπαιδευτικό, και Γ. Σουμελίδη, πρώην πρόεδρο του κλαδικού σωματείου εργαζομένων δομών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και αντιπρόεδρο του επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων ΕΨΥΚΑ. Παρέμβαση έκανε και ο Γ. Τσακλίδης απ' τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ