Σάββατο 6 Απρίλη 2024 - Κυριακή 7 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ
Συνεχίζουμε αγωνιστικά να διεκδικούμε

RIZOSPASTIS

Στην αγωνιστική δράση της Επιτροπής Αγώνα Πλημμυροπαθών Μεγάλων Καλυβίων αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κάβουρας, πρόεδρος του Συλλόγου Πλημμυροπαθών Μ. Καλυβίων. Η Επιτροπή Αγώνα που είχε συσταθεί αρχικά, εξελίχθηκε σε Σύλλογο Πλημμυροπαθών.

Στην αρχή της τοποθέτησης του συγκλόνισε, λέγοντας πως ένας συγχωριανός τους αυτοκτόνησε σήμερα το πρωί απελπισμένος από την κατάσταση.

Ο Δ. Κάβουρας, αναφέρθηκε στην αγωνιστική δράση της Επιτροπή Αγώνα Πλημμυροπαθών Μεγάλων Καλυβίων, τονίζοντας ότι από τη πρώτη στιγμή με αγωνιστικές κινητοποιήσεις καταφέραμε να πετύχουμε στοιχειώδη πράγματα για να μείνει όρθιος ο κόσμος όπως η σίτιση και η στέγαση. Δεχθήκαμε, σημείωσε, την αλληλεγγύη από συνδικάτα και φορείς για να ξελασπώσουμε τα σπίτια μας.

Ανέφερε επίσης πως αποζημίωση για την αποκατάσταση των σπιτιών δεν πήρε κανένας, ούτε και το επίδομα ενοικίου, ενώ πλέον είπε, πληρώνουμε και για φάρμακα αφού δεν έχει παραταθεί η μη συμμετοχή των Πλημμυροπαθών.

Συνεχίζουμε αγωνιστικά να διεκδικούμε, είπε, προσθέτοντας πως χρειάζεται άμεση πολιτική πρόταση που να γίνεται κατανοητή στο λαό, μια πρόταση βασισμένη σε θέσεις σαν αυτές του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ