Σάββατο 6 Απρίλη 2024 - Κυριακή 7 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΜΑΓΟΣ
Οργανώνουμε τη λαϊκή αλληλεγγύη

RIZOSPASTIS

Ο Δημήτρης Αρμάγος, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων και γραμματέας του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Τρικάλων, σημείωσε: «Ολοι μαζί οργανώσαμε από την πρώτη κιόλας μέρα, όταν έπνιξαν τον Θεσσαλικό κάμπο, τη λαϊκή αλληλεγγύη στα Τρίκαλα. Με σημείο αναφοράς κιόσκι σε πλατεία των Τρικάλων συγκεντρώναμε και μοιράζαμε κάθε μέρα νερό, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Η ίδια αλληλεγγύη εκφράστηκε και στον πολυήμερο αγώνα των αγροτών και από το συνδικάτο μας, για έναν λόγο παραπάνω, ότι ο κλάδος μας και κατά συνέπεια και οι δουλειές μας έχουν άμεσα σχέση με την αγροτική παραγωγή και την επιβίωση των αγροτών μας. (...) Εκτός από γραμματέας του Συνδικάτου μας είμαι και μέλος της προσωρινής διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, το οποίο τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια είναι κυριολεκτικά άφαντο, ανύπαρκτο, βουτηγμένο σε ένα τέλμα με ίντριγκες.

Ολα αυτά τα χρόνια σωματεία που είμαστε ταξικά προσανατολισμένα αναλάβαμε, εκτός από το βασικό μας καθήκον, να πάρουμε πάνω μας την οργάνωση της ταξικής πάλης και το καθήκον να απαλλαγούμε από ένα Εργατικό Κέντρο νόθων και πλαστογράφων και να οδηγηθούμε σε ένα συνέδριο γνήσιων αντιπροσώπων ώστε να αποτυπωθούν στη διοίκησή του οι πραγματικοί συσχετισμοί.

Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απρίλη θα γίνουν οι εκλογές για νέα διοίκηση στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων. Εχουμε βάσιμες ελπίδες ότι οι αντιπρόσωποι εκλεγμένοι από ταξικά σωματεία μαζί και με άλλους αντιπροσώπους άλλων σωματείων που μπορεί να μη συμφωνούν σε όλα τα θέματα, θα μας ψηφίσουν. Συμφωνούμε όμως στο βασικό, ότι το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων πρέπει να περάσει σε χέρια εργαζομένων που τιμάνε την τάξη τους, υπερασπίζονται τα συμφέροντα της εργατικής τάξης».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ