Σάββατο 6 Απρίλη 2024 - Κυριακή 7 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Το Σάββατο 6 Απρίλη η μεγάλη συναυλία για τους 200 της Καισαριανής

Με την Μαρία Φαραντούρη και την Φωτεινή Βελεσιώτου, στις 7 μ.μ. στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ | Θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας

Με μια μεγάλη συναυλία το ΚΚΕ «ανοίγει» τις εκδηλώσεις τιμής και γιορτασμού των 80 χρόνων από την εκτέλεση των 200 κομμουνιστών την 1η Μάη 1944 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, τότε που νίκησαν τον εαυτό τους κερδίζοντας το μεγάλο παιχνίδι για τον άνθρωπο.

Το Σάββατο 6 Απρίλη στις 7 μ.μ., στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή, η Μαρία Φαραντούρη και η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγουδούν μαζί και μας «οδηγούν» σε απρόβλεπτα μουσικά κομμάτια. Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις, που διατίθενται από τις Οργανώσεις Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Δύο εμβληματικές φωνές ανταμώνουν για πρώτη φορά και μας ταξιδεύουν σε όλα όσα αγαπούν. Εκτός από επιλεγμένα τραγούδια της δισκογραφίας τους, θα παρουσιάσουν το απάνθισμα του έντεχνου και του λαϊκού τραγουδιού, με συνοδοιπόρους εξαιρετικούς μουσικούς. Η εμβληματική Μαρία Φαραντούρη δεν σταματά να δημιουργεί. Ευτύχησε να συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Ελληνες συνθέτες, να πραγματοποιήσει ζηλευτές και αξιομνημόνευτες συνεργασίες, να τραγουδήσει λόγια μεγάλων ποιητών. Η Φωτεινή Βελεσιώτου, με το ξεχωριστό ηχόχρωμα της φωνής της, με την αυθεντική και δωρική ερμηνεία της, συγκινεί με τον πιο άμεσο τρόπο, έχοντας κερδίσει την αγάπη του κοινού.

  • Για τη συναυλία δρομολογούνται πούλμαν, και συγκεκριμένα: Στις 5.45 μ.μ. από πλατεία Σουρμένων στο Ελληνικό, 6 μ.μ. από τον Αγιο Τρύφωνα στην Ανω Γλυφάδα και 6.15 μ.μ. από το δημαρχείο της Αργυρούπολης στη Λ. Κύπρου. Στις 5.30 μ.μ. από την πλατεία Αρη Βελουχιώτη στον Αγιο Δημήτριο.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ