Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Περίσσεψαν τα χαμόγελα των επιχειρηματιών

Σε σχόλιό της για την επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη στην Αχαΐα, η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ τονίζει:

«Τίποτα καλό δεν μπορεί να περιμένει ο λαός της Πάτρας και συνολικά της Δυτικής Ελλάδας από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην περιοχή μας. Οι λέξεις πρόοδος, σταθερότητα, ανάπτυξη, επενδύσεις και άλλα τέτοια, που εδώ και δυο μέρες αναφέρουν επανειλημμένα ο κ. Μητσοτάκης και το κυβερνητικό επιτελείο που τον ακολουθεί, δεν αφορούν την καλυτέρευση της ζωής του λαού μας αλλά την εξασφάλιση των κερδών των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Γι' αυτό άλλωστε περίσσεψαν τα χαμόγελα των επιχειρηματιών της περιοχής μας και όχι μόνο.

Την ώρα που ο λαός τσακίζεται από την ακρίβεια, τη φτώχεια, την ανεργία, τα προβλήματα στην Υγεία, στην Παιδεία κ.α., η κυβέρνηση της ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ διαγωνίζονται για το ποιος είναι ο καλύτερος διαχειριστής του συστήματος, ποιος θα υλοποιήσει παρεμβάσεις και έργα που έχει ανάγκη η κερδοφορία του κεφαλαίου.

Καμία εμπιστοσύνη σε αυτά τα κόμματα.

Ούτε η "σταθερότητα" της ΝΔ, ούτε μια "προοδευτική κυβέρνηση" του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ανακουφίσει τα βάσανα του λαού μας. Αλλωστε αυτά τα κόμματα, η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, είναι που κυβερνούν τόσα χρόνια, νομοθετούν αντιδραστικούς και αντιλαϊκούς νόμους.

Καμία αναμονή λοιπόν!

Ξανά δήμαρχος στην Πάτρα ο Κώστας Πελετίδης και αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού, και στις κάλπες, για να γίνει ο λαός μας πρωταγωνιστής των εξελίξεων».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ