Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Επικοινωνία με τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Ο Νίκος Σερετάκης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, είχε συνομιλία με τον δήμαρχο Γιάννη Βούρο αναφορικά με τα αποτελέσματα του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, τις θέσεις που πρόβαλε ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και τις απαντήσεις που δόθηκαν από τους εκπρόσωπους της κυβέρνησης στα προβλήματα των δήμων, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότησή τους.

Ο Νίκος Σερετάκης επανέλαβε την αντίθεση του ΚΚΕ στη λειτουργία των δήμων με όρους επιχειρηματικότητας και ανταποδοτικότητας, σημείωσε την τεράστια μείωση της χρηματοδότησής τους την τελευταία 15ετία και καυτηρίασε τον ωμό εκβιασμό της κυβέρνησης της ΝΔ για αποκλεισμό από τις προσλήψεις όσων φορέων του Δημοσίου δεν περιορίσουν κατά 10% την κατανάλωση Ενέργειας. Στους δήμους αυτό μεταφράζεται σε πίεση για περικοπές στη θέρμανση των σχολείων.

Επίσης ενημέρωσε τον Γ. Βούρο για τη σημαντική επιτυχία της εκδήλωσης του ΚΚΕ με τίτλο «ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Νοέμβρη σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε συμφωνηθεί.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org