Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τη μεγάλη εκδήλωση στη Χαλκίδα

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση που οργανώνει η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ την Κυριακή 27 Νοέμβρη, στις 11.30 π.μ., στο δημοτικό κλειστό γήπεδο Χαλκίδας «Μελίνα Μερκούρη», γιορτάζοντας τα 104 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και την απόκτηση ιδιόκτητων γραφείων του Κόμματος στην πόλη.

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στον Θύμιο Καψή (Ανάποδο) από τη θεατρική ομάδα της ΟΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ και συναυλία - αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι, με τους Μανόλη Ανδρουλιδάκη και Ρίτα Αντωνοπούλου.

Νωρίτερα, στις 10 π.μ., θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των ιδιόκτητων γραφείων της ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ στη Χαλκίδα, στην οδό Δημ. Σαμαρτζή 24 και Γκορτζή, στα οποία θα δοθεί η ονομασία «Κτίριο Θύμιος Καψής "Ανάποδος"».

Με μεράκι, ενθουσιασμό και ικανοποίηση για την επίτευξη ενός μεγάλου στόχου και την εκπλήρωση της ηθικής δέσμευσης απέναντι στην Ευσταθία Καψή, αδερφή του «Ανάποδου» και όλους όσοι συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στη Χαλκίδα και σε ολόκληρη τη Στερεά και την Εύβοια, συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την προετοιμασία της εκδήλωσης και το πλατύ άνοιγμα σε εργαζόμενους, βιοπαλαιστές αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, γυναίκες, νέους και συνταξιούχους αλλά και σε απογόνους αγωνιστών.

Την ίδια στιγμή με την ίδια επιμέλεια συνεχίζονται οι προετοιμασίες και για να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του κτιρίου των γραφείων. Να ετοιμαστεί ο χώρος που θα φιλοξενεί τη δανειστική βιβλιοθήκη με εκατοντάδες τόμους βιβλίων, να στολιστούν οι αίθουσες με πίνακες και έργα τέχνης που δώρισαν μέλη και φίλοι του Κόμματος για τα νέα γραφεία και γενικότερα να μπουν οι τελευταίες πινελιές για την εκδήλωση των εγκαινίων.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει και οι πρόβες της νεοσύστατης θεατρικής ομάδας της ΟΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας, η οποία θα πλαισιώσει τη μεγάλη εκδήλωση για τα εγκαίνια των νέων γραφείων, παρουσιάζοντας ένα μουσικοθεατρικό αφηγηματικό δρώμενο προς τιμήν του Θύμιου Καψή και των αγωνιστών του Ανεξάρτητου Τάγματος Εύβοιας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ