Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη

- Οι κλαδικές ΚΟΒ της Τομεακής Οργάνωσης Λάρισας πραγματοποιούν σύσκεψη στις 7 μ.μ. στις «Μουσικές Διαδρομές». Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας.

Αύριο Παρασκευή

- Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιεί σύσκεψη στις 7 μ.μ. στο ΚΑΠΗ Φιλύρου, με ομιλητή τον Λεωνίδα Στολτίδη, βουλευτή του Κόμματος.

Σάββατο 26 Νοέμβρη

- Οι Οργανώσεις Ηλιούπολης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα Ηλιούπολης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ πραγματοποιούν εκδήλωση προς τιμήν της μαχήτριας του ΔΣΕ, Αθηνάς Κοττή - Λάτση, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης. Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία και τη Χειραφέτηση των Γυναικών.

- Οι ΚΟ Αμπελοκήπων και Ελληνορώσων της Τομεακής Οργάνωσης Α' Αθήνας καλούν σε παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής», επιμέλειας του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ, «1922 - Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Δημιουργικής Μάθησης του δήμου Αθηναίων (Λ. Αλεξάνδρας 152). Την παρουσίαση θα κάνει ο Στρατής Δουνιάς, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

- Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιεί συσκέψεις στις 6 μ.μ. στην αίθουσα της κοινότητας Καλοχωρίου, με ομιλητή τον Λεωνίδα Στολτίδη, και στις 7 μ.μ. στο δημαρχείο Χαλάστρας, με ομιλήτρια την Ελένη Τσιτσιρούδη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Πρόνοιας Βόρειων Συνοικιών Αττικής πραγματοποιεί σύσκεψη στις 11 π.μ. στο cafe - βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Εποχή» (Μαυροκορδάτου 3, Αθήνα).

- Σύσκεψη με νέους γεωτεχνικούς πραγματοποιείται στις 6.30 μ.μ. στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη (οδός Βελισσαρίου 5), με ομιλητή τον Ευθύμη Δημάκη, μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ