Τρίτη 8 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ
Αύριο οι κινητοποιήσεις ενάντια στην επέκταση της χωματερής

Αποκλεισμός της Λεωφόρου ΝΑΤΟ στο ύψος του ΧΥΤΑ Φυλής και παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Σε αποκλεισμό της Λεωφόρου ΝΑΤΟ (στο ύψος του ΧΥΤΑ Φυλής) προχωρούν αύριο Τετάρτη στις 6.30 μ.μ. σωματεία και φορείς της Δυτικής Αττικής, ενάντια στο «νέο έγκλημα που ετοιμάζουν στη Φυλή και συνολικά στη Δυτική Αττική η κυβέρνηση της ΝΔ, παλιά και νέα περιφερειακή αρχή, καθώς και η δημοτική αρχή της Φυλής που εκλέχτηκε με την από κοινού στήριξη ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ», την επέκταση δηλαδή του ΧΥΤΑ της περιοχής.

Συμμετοχή στην κινητοποίηση έχουν αποφασίσει και οι μαθητές από τα περισσότερα Γυμνάσια και Λύκεια των Ανω Λιοσίων.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα σωματείων και φορέων της Δυτικής Αττικής καλεί σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση ενάντια στο σχεδιασμό ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για τη νέα χωματερή, δίπλα στην ήδη υπάρχουσα υγειονομική βόμβα της Φυλής και σε απόσταση αναπνοής από τον οικισμό «Γεννηματά 2».

Πούλμαν για την κινητοποίηση της 9ης Οκτώβρη θα αναχωρήσουν από: Ολυμπιακό Χωριό, στις 5.45 μ.μ. από το Στέκι της Λαϊκής Επιτροπής (Κακλαμανάκη 21). Κόκκινο Μύλο, στις 5.45 μ.μ. από την τριγωνική πλατεία. Μενίδι, στις 6 μ.μ. από την πλατεία Καράβου. Ανω Λιόσια, στις 6 μ.μ. από την τριγωνική πλατεία (πίσω από το δημαρχείο). Ελευσίνα, στις 5.45 μ.μ. από το δημοτικό πάρκινγκ. Ασπρόπυργο, στις 6 μ.μ. από την πλατεία 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Στο Καματερό

Κινητοποίηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων - Καματερού, όπου θα συζητηθεί το θέμα του ΧΥΤΑ Φυλής, πραγματοποιούν αύριο Τετάρτη σωματεία και φορείς του δήμου, που έχουν συγκροτήσει Επιτροπή Αγώνα ενάντια στη δημιουργία νέας χωματερής στη Φυλή και για διαχείριση των απορριμμάτων σε όφελος του λαού. Το ραντεβού έχει δοθεί στις 5.45 μ.μ. στο παλιό δημαρχείο (κεντρική πλατεία Αγίων Αναργύρων).

Τα σωματεία και οι φορείς απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο λαό της περιοχής, για να διατρανωθεί ένα μεγάλο «όχι» στο νέο έγκλημα που σχεδιάζεται ενάντια στο λαό της Δυτικής Αθήνας και του Θριασίου.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org