Τρίτη 8 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΜΠΕΟ GO HOME
Πρωτοφανής χαφιεδισμός για τη συκοφάντηση της μεγάλης κινητοποίησης

Ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

Συνέχεια στην κατασυκοφάντηση των αντιιμπεριαλιστικών κινητοποιήσεων ενάντια στη Συμφωνία Ελλάδας - ΗΠΑ επιχείρησε να δώσει ο Κ. Μπογδάνος, βουλευτής της ΝΔ, με μια πρωτοφανή, χαφιέδικου τύπου παρέμβαση, στοχοποιώντας άτομο που συμμετείχε στη διαδήλωση του περασμένου Σαββάτου στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ, αρχικά με αναρτήσεις σε μέσα «κοινωνικής δικτύωσης» και στη συνέχεια σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση, έδωσε τα προσωπικά στοιχεία συγκεκριμένου διαδηλωτή, κατηγορώντας τον για «επίθεση σε βάρος αστυνομικών». Με ύφος εισαγγελέα, ο βουλευτής της ΝΔ διάβασε το ονοματεπώνυμο του διαδηλωτή και όσα «ενοχοποιητικά στοιχεία» μπόρεσε να ...συλλέξει, όπως ότι είναι στέλεχος της ΚΝΕ και ότι έχει διατελέσει υποψήφιος του ΚΚΕ! Συνεπικουρούμενος από άλλους δημοσιογράφους του πάνελ εκτόξευσε αστήρικτες κατηγορίες σε βάρος του διαδηλωτή, κάνοντας λόγο ακόμα και για «δολοφονική επίθεση» και κάλεσε το ΚΚΕ «να πάρει θέση»...

ΚΚΕ: Αφού δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη συγκέντρωση, επιδίδονται σε χαφιεδισμό

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τη χαφιέδικου τύπου δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων διαδηλωτή από βουλευτή της ΝΔ:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό "ΣΚΑΪ" των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση ενάντια στην ανανέωση της Συμφωνίας Ελλάδας - ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις. Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο πρόσωπα, παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;

Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και τα μέσα ενημέρωσης του συστήματος δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org