Τρίτη 8 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΜΠΕΟ GO HOME
Συνεχίζουμε δυναμικά και πολύμορφα!

Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Στρατιωτικές Βάσεις

Με ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Στρατιωτικές Βάσεις χαιρετίζει τις μεγάλες συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα και μεταξύ άλλων σημειώνει:

«Οι κυβερνητικοί ισχυρισμοί για τα δήθεν "οφέλη" από την επικίνδυνη αυτή συμφωνία, είναι εκτός πραγματικότητας (...) Φέρουν τεράστιες ευθύνες η κυβέρνηση της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ - που πανηγυρίζει για την επίσκεψη Πομπέο - και όλοι εκείνοι, που ακόμη και τώρα εξακολουθούν να σπέρνουν τον επικίνδυνο εφησυχασμό, προσπαθούν να αθωώσουν τον αμερικανοΝΑΤΟικό ιμπεριαλισμό, που μετατρέπουν τη χώρα μας σε ορμητήριο πολέμου, αλλά ταυτόχρονα και σε μαγνήτη επιθέσεων.

Καταγγέλλουμε, καταδικάζουμε και υπογραμμίζουμε τις ευθύνες της κυβέρνησης για την απόπειρα καταστολής της κινητοποίησης, που επιχειρήθηκε μπροστά από το άγαλμα του μακελάρη Προέδρου των ΗΠΑ, Χ. Τρούμαν, αλλά και όλους τους χαφιέδικους μηχανισμούς που αποπειρώνται να στοχοποιήσουν αγωνιστές του λαϊκού κινήματος. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Συνεχίζουμε δυναμικά και πολύμορφα τον αγώνα μας (...) Η καμπάνια συλλογής υπογραφών ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία να φτάσει σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε σχολείο και πανεπιστήμιο, παντού!».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ