Τρίτη 19 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων για το ΧΥΤΑ

Από τη χτεσινή σύσκεψη
Από τη χτεσινή σύσκεψη
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η νέα σύσκεψη Σωματείων και Φορέων της Δυτικής Αθήνας και Δυτικής Αττικής για την κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στη συνέχιση της λειτουργίας του ΧΥΤΑ Φυλής χτες, Δευτέρα 18 Ιούνη, στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο φόντο των εξελίξεων στο ΧΥΤΑ Φυλής, με την καθίζηση που υπέστη το τελευταίο διάστημα και με μεγάλο όγκο σκουπιδιών να συσσωρεύονται στις γειτονιές της Αττικής.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Νίκος Μαλαθρίτης, αντιδήμαρχος Πετρούπολης, και ο Δημήτρης Τσιούμπρης, δημοτικός σύμβουλος Φυλής με το ΚΚΕ. Στη σύσκεψη μίλησε η Ελένη Ραπτοπούλου από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ανω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Καματερού, ενώ έγιναν παρεμβάσεις από μια σειρά σωματεία και φορείς που συμμετείχαν και κατέληξαν να οργανώσουν νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

-- Παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 21 Ιούνη, στις 15.30, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. Για την κινητοποίηση θα υπάρχουν πούλμαν. Θα δρομολογηθούν πούλμαν για την κινητοποίηση. Ανω Λιόσια: 14.15 τριγωνική πλατεία (πίσω από το δημαρχείο). Κόκκινος Μύλος: 14.30 Τριγωνική πλατεία. Μενίδι: 14.40 πλατεία Καράβου. Πετρούπολη: 14.15 πλατεία Ηρώ. Ιλιον: 14.30 στον ΟΤΕ. Αγιοι Ανάργυροι: 14.40 στο δημαρχείο.

-- Συγκέντρωση στην Αθήνα την πρώτη βδομάδα του Ιούλη (ημερομηνία και ώρα θα ανακοινωθούν σύντομα) και πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org