Τρίτη 19 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΦΟΡΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ
Κάλεσμα για πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Αθήνας, αύριο Τετάρτη 20 Ιούνη, στις 7 μ.μ.

«Δεν συμβιβαζόμαστε με τα ναρκωτικά και την αθώωσή τους στη νέα γενιά. Οχι στην εγκατάλειψη του Πεδίου του Αρεως και τη μετατροπή του σε χώρο χρήσης ναρκωτικών. Παλεύουμε για Αθήνα ελεύθερη από ναρκωτικά, με ελεύθερους χώρους άθλησης και πολιτισμού».

Με το παραπάνω κάλεσμα, σωματεία και φορείς του κέντρου της Αθήνας διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 20 Ιούνη, στις 7 μ.μ., έξω από το δημαρχείο της Αθήνας (Αθηνάς 63, πλ. Εθνικής Αντίστασης).

Στην ανακοίνωσή τους, οι φορείς καταγγέλλουν τις «εκδηλώσεις αθώωσης - προώθησης των ναρκωτικών με πρωταγωνιστές την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και άξιο συμπαραστάτη τον δήμαρχο Αθηναίων, κ. Καμίνη».

Οι φορείς καλούν σε πάλη ενάντια σε ΟΛΑ τα ναρκωτικά και στις αιτίες της διάδοσης του κοινωνικού προβλήματος της τοξικοεξάρτησης. Διεκδικούν ένα ολοκληρωμένο, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Πρόληψης, Θεραπείας και Κοινωνικής Επανένταξης, με ενίσχυση των «στεγνών» προγραμμάτων απεξάρτησης.

Το κάλεσμα υπογράφουν: ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΕΣΥΝ - Παράρτημα Αθήνας, ΕΣΥΝ - Παράρτημα Γκράβας & 5ου - 6ου Διαμερίσματος Αθήνας, Σύλλογοι και Ομάδες Γυναικών της ΟΓΕ Αθήνας και Γαλατσίου, Ενώσεις Γονέων και Κηδεμόνων 1ου, 2ου, 6ου και 7ου Διαμερίσματος Αθήνας, Επιτροπές Νέων Εργαζομένων και Ανέργων Α' Αθήνας, Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας, Σύνδεσμος Συνταξιούχων Επιδοματούχων ΙΚΑ Αθήνας - Πειραιά και Περιχώρων.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org