Τετάρτη 14 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΡΗΤΗ
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Ο Στέλιος Ορφανός, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης
Ο Στέλιος Ορφανός, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης
Συνέντευξη Τύπου διοργάνωσε η Επιτροπή Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την περιφέρεια και τους 3 από τους τέσσερις δήμους του νησιού.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης είναι ο Στέλιος Ορφανός, 57 ετών, πολιτικός μηχανικός. Γνωστό στέλεχος του ΚΚΕ στην Κρήτη για την κοινωνικοπολιτική του δράση σε διάφορα όργανα και κινήματα, όπως το συνεταιριστικό αγροτικό κίνημα, ως αντιπρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, στο Τεχνικό Επιμελητήριο, ως μέλος της αντιπροσωπείας του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, στο Δήμο Ηρακλείου ως δημοτικός σύμβουλος.

Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες είναι:

1. Για το Ηράκλειο: Δημήτρης Βρύσαλης, 44 ετών, νοσηλευτής ΤΕ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με ενεργό συμμετοχή στο συνδικαλιστικό κίνημα, ως μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ και του παραρτήματος της ΑΔΕΔΥ, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Γουβών και στην Επιτροπή Αγώνα για την αξιοποίηση υπέρ του λαού της περιοχής που καλύπτει η πρώην βάση Γουρνών. Μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ

2. Για τα Χανιά: Γιώργος Νταγκουνάκης, 54 ετών, τεχνολόγος γεωπόνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, με πλούσια κοινωνικοπολιτική δράση στα Χανιά, υποψήφιος νομάρχης με το ψηφοδέλτιο της ΝΑΣ στο Νομό Χανίων το 2006.

3. Για το Ρέθυμνο: Νίκος Μανουσάκης, 54 ετών, οικοδόμος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΜΕ, υποψήφιος νομάρχης με το ψηφοδέλτιο της ΝΑΣ στο Ρέθυμνο το 2006.

4. Για το Λασίθι: Βασίλης Κόκκινος, 58 ετών, αυτοαπασχολούμενος, με πολύχρονη δράση στο συνδικαλιστικό και συνεταιριστικό αγροτικό κίνημα του Νομού Λασιθίου, Γραμματέας της ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ.

Ο Γιώργος Νταγκουνάκης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων
Ο Γιώργος Νταγκουνάκης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι:

1. Δήμος Ηρακλείου: Μανώλης Συντιχάκης, 43 ετών, κοινωνιολόγος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, με πολύχρονη δράση στο κίνημα της Παιδείας, ως μέλος ΔΣ διαφόρων οργάνων του κινήματος των γονέων (Ενωση Ηρακλείου, Ομοσπονδία Ηρακλείου, Ανώτατη Συνομοσπονδία ΑΣΓΜΕ).

2. Δήμος Χανίων: Νίκος Παπαντωνάκης, επαγγελματίας, 62 ετών, δημοτικός σύμβουλος Χανίων, μέλος της Γραμματείας Χανίων της ΠΑΣΕΒΕ, μέλος ΔΣ Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, με πλούσια δράση στο κίνημα των αθλητικών σωματείων και στην Επιτροπή ενάντια στο ξεπούλημα στα ιδιωτικά συμφέροντα της παραλίας των Αγίων Αποστόλων. Μέλος της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ.

3. Δήμος Ρεθύμνου: Μανούσος Μανουσογιάννης, ιδιωτικός υπάλληλος, 53 ετών, μέλος της τοπικής Γραμματείας Ρεθύμνου του ΠΑΜΕ, του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων με παράλληλη δράση στο κίνημα των γονέων. Στέλεχος του ΚΚΕ.


Ο Νίκος Μανουσάκης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου
Ο Νίκος Μανουσάκης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου

Ο Βασίλης Κόκκινος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου
Ο Βασίλης Κόκκινος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

Ο Δημήτρης Βρύσαλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου
Ο Δημήτρης Βρύσαλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ