Τετάρτη 14 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις

-- Σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουλίου, παρουσίαση του υποψήφιου στο Δήμο Πρέβεζας και του αντιπεριφερειάρχη στην Περιφέρεια Ηπείρου από τη ΝΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ. στο «Θεοφάνειο», με ομιλητή τον Κώστα Κωτσαντή, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΒΔ Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Ηπείρου.

-- Η Επιτροπή Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αύριο Πέμπτη 15 Ιούλη 2010, στη 1 μ.μ., στα γραφεία της ΝΕ Αρκαδίας (Πλατεία Κολοκοτρώνη αρ. 8, 4ος όροφος), με θέμα : «Οργάνωση της λαϊκής πάλης μπροστά στις περιφερειακές και τοπικές εκλογές».

-- Αύριο, Πέμπτη 15 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - παρουσίαση των υποψηφίων για το Δήμο Αρτας και του αντιπεριφερειάρχη του νομού στην Περιφέρεια Ηπείρου που διοργανώνει η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ στο ξενοδοχείο «Κρόνος», στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Κώστα Κωτσαντή, μέλος του Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη με τη «Λαική Συσπείρωση» στην Περιφέρεια Ηπείρου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ