Πέμπτη 7 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - ΚΡΗΤΗ
Περιοδείες του ΚΚΕ σε Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων

Με αφορμή την ορκωμοσία των νεοσύλλεκτων στρατιωτών της 2017 ΣΤ' ΕΣΣΟ, αύριο Παρασκευή 8 Δεκέμβρη, στελέχη του ΚΚΕ θα περιοδεύσουν στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων της Πελοποννήσου, για να ενημερώσουν τους νέους στρατευμένους και τους γονείς τους για τις θέσεις του ΚΚΕ για τα δικαιώματα των φαντάρων.

Συγκεκριμένα:

Στο ΚΕΝ Καλαμάτας, στις 10.30 π.μ. θα περιοδεύσει αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Γ. Τζαβάρα, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Στο ΚΕΕΜ Σπάρτης, στις 10.30 π.μ. θα περιοδεύσει αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Δ. Μαστρογιαννόπουλο, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Λακωνίας και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού και στην 124η Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Αεροπορίας στην Τρίπολη, στις 10.30 π.μ. θα περιοδεύσει αντιπροσωπεία με επικεφαλής την Π. Πανούση, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Αρκαδίας και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου, στις 10.30 π.μ. θα περιοδεύσει αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Τ. Αντωνίου, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Επίσης αύριο, Παρασκευή, στις 12.00, η Τομεακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει εξόρμηση στο στρατόπεδο Θεοδωράκη (547 Α/Μ ΤΠ).


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org