Πέμπτη 7 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
100ΧΡΟΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Αύριο, Παρασκευή 8 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αμφίπολης Σερρών παρουσιάζει στο Καφέ «Κόλια» στο Ροδολίβος το βιβλίο «Η μαχητική πορεία των μπολσεβίκων». Θα μιλήσει ο Κώστας Ιντζές, Γραμματέας της ΤΕ Σερρών, και θα ακολουθήσει προβολή βίντεο για την Οκτωβριανή Επανάσταση.

Το Σάββατο 9 Δεκέμβρη, η ΚΟ Στοκχόλμης του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση, στις 7.30 μ.μ., στην Ελληνική Πολιτιστική Στέγη (Idungatan 4, Odenplan, 3ος όροφος). Θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει αφιέρωμα στην Οκτωβριανή Επανάσταση με ζωντανή μουσική.

Την Κυριακή 10 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Αχαΐας και τα ΤΣ των Εργατών και Μαθητών της ΚΝΕ διοργανώνουν μεγάλη εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Πάτρας. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει αφιέρωμα σε επαναστατικά τραγούδια από το Χορευτικό του δήμου Πατρέων και την παιδική χορωδία της ρωσικής κοινότητας. Παράλληλα, στο χώρο του φουαγέ του Συνεδριακού Κέντρου του ΤΕΙ Πάτρας θα λειτουργήσει έκθεση γραμματοσήμων και ντοκουμέντων από την ΕΣΣΔ, από την Κυριακή 10 Δεκέμβρη έως την Τρίτη 12 Δεκέμβρη και ωράριο λειτουργίας 18.00 - 21.00.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org