Πέμπτη 7 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση

Με καθημερινές περιοδείες και συγκεντρώσεις σε τόπους δουλειάς και συνοικίες συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Συγκεντρώσεις προγραμματίζονται ως εξής:

Σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ., σε πολιτική συγκέντρωση στον Παλαμά Καρδίτσας, στο καφενείο «ΤΙΤΑΝΙΟ» θα μιλήσει ο Γιώργος Χαρίτος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 10 Δεκέμβρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., οι Οργανώσεις του 3ου & 4ου Διαμερίσματος Αθήνας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε συγκέντρωση, στην αίθουσα εκδηλώσεων της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθηνών (Αλεξανδρείας & Λένορμαν). Θα μιλήσει η Λουΐζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., οι Οργανώσεις του 5ου - 6ου Διαμερίσματος Αθήνας και της ΑΣΟΕΕ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε συγκέντρωση, στη Φοιτητική Εστία Αθηνών (Πατησίων 279 - 281). Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τέταρτη 13 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., οι Οργανώσεις Γαλατσίου του ΚΚΕ της ΚΝΕ καλούν σε συγκέντρωση, στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Γαλατσίου «Καμίνι» (Ρεθύμνης 36 & Καψάλη Χρήστου 14). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Περιοδείες μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Σήμερα, Πέμπτη

-- Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στην Τανάγρα.

-- Στις 7 π.μ., στους εργαζόμενους με οχτάμηνα στο δήμο Χαϊδαρίου με επικεφαλής τον Νίκο Μαυροκέφαλο, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., στα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑΣΥ με επικεφαλής την Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 10 π.μ. στην INTRACOM DEFENCE (κτίριο Γ4) και στις 11.30 π.μ. στην INTRACOM TELECOM (κτίρια Α1 - Α3), με επικεφαλής τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.

-- Στις 12 μ., στα έργα ανάπλασης του Φαλήρου με επικεφαλής τον Γιάννη Τασιούλα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 5.30 π.μ. στο εργοστάσιο Elvial και στις 6.30 π.μ. στο εργοστάσιο «Τζανής», στη Νέα Σάντα Κιλκίς, με τον Κώστα Σιδηρόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 11 π.μ., στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στη 1.30 μ.μ., στην ΕΛΛΙΤ με επικεφαλής τον Γιάννη Τόλη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Ελλάδας.

-- Στις 9 π.μ., στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του δήμου Αιγιαλείας, με επικεφαλής την Ειρ. Αρμενάκα, μέλος της ΕΠ Δυτ. Ελλάδας.

-- Στις 4 μ.μ., στην «EXPOTAN» Κοζάνης, με επικεφαλής τον Αβράαμ Εγρέ, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

-- Ομιλία στο αμαξοστάσιο Λάρισας, στις 7 π.μ., με τον Πέτρο Κρίκη, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Στο Ηράκλειο Κρήτης, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μιχάλη Κασαπάκη στη Μάνδρα του δήμου Ηρακλείου.

Αύριο, Παρασκευή

-- Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα.

-- Στις 9 π.μ., στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στον Πειραιά με επικεφαλής τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 9 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

-- Στις 7.30 π.μ., ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ, στους λιμενεργάτες Ελευσίνας και στις 10.30 π.μ. στους εργαζόμενους στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα Μάνδρας.

-- Στις 7 π.μ., στο εργοστάσιο «Klemann», στο Σταυροχώρι Κιλκίς, με τον Κώστα Τσαουσίδη, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Κιλκίς.

-- Στις 1.30 μ.μ., στους τεχνικούς του ΟΑΣΘ στον Φοίνικα, με τον Θάνο Αριστείδη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 6 μ.μ., στη Νεάπολη Κοζάνης, με επικεφαλής τον Αβράαμ Εγρέ, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

-- Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτή του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί τη ΔΕΥΑΗ και το ΤΕΙ Ηρακλείου.

-- Στις 10 π.μ., στο εργοστάσιο τροφίμων «Καλλιμάνης» στην Αιγιαλεία, με επικεφαλής την Ειρ. Αρμενάκα, μέλος της ΕΠ Δυτ. Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org