Τετάρτη 14 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ
Πάρτε στα χέρια σας την υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας

Περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών Μαγνησίας του ΚΚΕ

Από την περιοδεία στην Ευξεινούπολη Αλμυρού
Από την περιοδεία στην Ευξεινούπολη Αλμυρού
Συζήτηση για την επόμενη μέρα των εκλογών, τα καυτά λαϊκά προβλήματα και τη διέξοδο που προτείνει το ΚΚΕ αναπτύχθηκε στη διάρκεια της περιοδείας του Κώστα Στεργίου, προέδρου του Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας, υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ, στη συνοικία των Παλαιών του Βόλου.

Απαντώντας στον προβληματισμό που έθεσαν κάποιοι από τους συγκεντρωμένους για το αν μια κυβερνητική εναλλαγή θα μπορούσε να έχει κάποιο όφελος για τον λαό, ο Κ. Στεργίου υπογράμμισε πως ο λαός δεν μπορεί να εναποθέτει τις ελπίδες του στην κυβερνητική εναλλαγή, ενώ υπάρχει πείρα όλα τα προηγούμενα χρόνια πως κάθε κυβέρνηση, με το ένα ή το άλλο πρόγραμμα, εφάρμοζε την ίδια αντιλαϊκή πολιτική. Σημειώνοντας ότι έχει αποδειχτεί ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ ως συνεχιστή αυτής της πολιτικής, καθώς δεν αμφισβητεί ούτε την ύπαρξη του χρέους, ούτε τις δεσμεύσεις προς την ΕΕ και το κεφάλαιο, τόνισε ότι γι' αυτό και ο λαός δεν πρέπει να τον εμπιστευτεί.

Μετανάστες που συμμετείχαν στη συγκέντρωση αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την εκμετάλλευση που υφίστανται. Ο υποψήφιος του ΚΚΕ τους κάλεσε να πάρουν οι ίδιοι στα χέρια τους την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους και μαζί με το ΚΚΕ και το ταξικό κίνημα να παλέψουν για τη βελτίωση των όρων ζωής και δουλειάς.

Με τους αγρότες στον Αλμυρό

Ο Κ. Στεργίου, μαζί με τον Ν. Αγγελή, αγροτοσυνδικαλιστή, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στη Μαγνησία, μίλησαν και σε συγκέντρωση στην Ευξεινούπολη Αλμυρού. Στην ομιλία του ο Κ. Στεργίου επισήμανε ότι μερικές ημέρες προ των εκλογών τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν με κάθε τρόπο να αφήσουν έξω από την προεκλογική συζήτηση το τι συμβαίνει στις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, όπου ανεξάρτητα από το ποιος κυβερνά και ποια μορφή διαχείρισης ακολουθιέται, υπάρχουν και κυριαρχούν σκληρά αντιλαϊκά μέτρα. Αναφερόμενος, δε, στο «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι δεν κάνει λόγο για αναπλήρωση των απωλειών που είχαν οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Ν. Αγγελής, στάθηκε, ιδιαίτερα, στα αγροτικά θέματα, επισημαίνοντας τη συρρίκνωση του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα όλα αυτά τα χρόνια της ένταξης στην ΕΕ, την έλλειψη έργων υποδομής, την εγκατάλειψη του έργου του Αχελώου. Μίλησε για τις δυνατότητες της αγροτικής παραγωγής στη χώρα μας που με τις στρατηγικές της ΕΕ μένουν αναξιοποίητες, την ίδια στιγμή που θεριεύουν οι εισαγωγές, ακόμα και σε προϊόντα που μπορούν να παραχθούν ποιοτικά και ευκολότερα λόγω των συνθηκών στην Ελλάδα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι για δήμο και Περιφέρεια από τη «Λαϊκή Συσπείρωση»(2023-08-04 00:00:00.0)
Τα ψηφοδέλτια μάχης του ΚΚΕ παρουσιάζονται σε όλη τη χώρα(2019-06-20 00:00:00.0)
Περιοδείες - ομιλίες στην Υπαιθρο Μαγνησίας(2016-11-10 00:00:00.0)
Συγκέντρωση στην Καρδίτσα(2014-05-22 00:00:00.0)
Καταδικάστε την πολιτική που σας καταδικάζει(2010-10-09 00:00:00.0)
Στηρίξτε μας για να σας στηρίξουμε(2006-10-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ