Τετάρτη 14 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα
Στην Αττική
  • Σήμερα Τετάρτη

-- Στα Σεπόλια, στις 6 μ.μ. στο καφενείο «ΗΠΕΙΡΟΣ» (Αυλώνος και Αλκίνοου), θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλη, υποψήφια βουλευτής Α' Αθηνών.

-- Στις 3 μ.μ. σε συγκέντρωση στη Φυσικομαθηματική Σχολή θα μιλήσει ο Νίκος Ρεμπάπης, υποψήφιος βουλευτής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στα Μέγαρα, στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, υποψήφιος βουλευτής και μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στου Ζωγράφου, στον Κινηματογράφο «Αλέκα», θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος βουλευτής και μέλος της ΚΕ. Θα χαιρετίσει η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια βουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Μπραχάμι, στο Δημαρχείο (Αγ. Δημητρίου 55), θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, υποψήφιος βουλευτής και μέλος της ΚΕ. Θα χαιρετίσει η Γιώτα Δήμου, υποψήφια βουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στη Γλυφάδα, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Αλσους 15, Κάτω Γλυφάδα), θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, υποψήφιος βουλευτής και μέλος της ΚΕ. Θα χαιρετίσει η Βίκυ Αράπη, υποψήφια βουλευτής.

  • Αύριο Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στον Ταύρο (αίθουσα 7) θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών.

-- Στις 12.00 σε συγκέντρωση στο ΤΕΙ Αθήνας θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στη 1 μ.μ. σε συγκέντρωση στο ΤΕΙ Πειραιά θα μιλήσει ο Σταύρος Σκουλής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθηνών.

-- Στη 1 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

Σε Μακεδονία και Θράκη
  • Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 6 μ.μ., στην Κατερίνη, στο Εμπορικό Επιμελητήριο, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στη Νέα Μάδυτο, θα μιλήσει ο Βασίλης Ρέβας, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην Καλαμαριά, στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ Σάκη Βαρδαλή και Ράνια Καπετανγιώργη.

  • Αύριο Πέμπτη

-- Συγκέντρωση στις 7 μ.μ., στον Λουδία, με ομιλητή τον Σάββα Μωυσίδη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στη Σκάλα Σωτήρος Θάσου, θα μιλήσει ο Νίκος Χρυσάφης, υποψήφιος βουλευτής Καβάλας.

Στην Πελοπόννησο
  • Σήμερα Τετάρτη

-- Στα Ζαρουχλέικα, στο ΚΑΠΗ, στις 6.30 μ.μ., θα μιλήσει η Μαρίνα Λαβράνου.

-- Στην Αβυθο, στο καφενείο «Κυριακόπουλου», στις 7 μ.μ., θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

Στη Θεσσαλία
  • Σήμερα Τετάρτη:

-- Οι υποψήφιοι βουλευτές Τρικάλων Αχ. Κανταρτζής και ο Λάμπρος Ντορλιός θα μιλήσουν, στις 6.30 μ.μ., στην Πηγή, (καφενείο Τέγου).

-- Ο Β. Μπούτας, υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας, θα μιλήσει στις 6.30 μ.μ. στο Παλιούρι και στις 7.30 μ.μ. στο Καλλιφώνι.

Στο Ιόνιο

Στον Πόρο θα μιλήσει σήμερα Τετάρτη στις 6 μ.μ. και στην Αγ. Ειρήνη στις 9 μ.μ. ο υποψήφιος βουλευτής Διονύσης Γεωργόπουλος.

Σε νησιά Αιγαίου και Κρήτη
  • Σήμερα Τετάρτη:

-- Στη Μύρινα Λήμνου, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Διαμαντίδης», θα μιλήσουν ο Βαγγέλης Ξένος, στέλεχος του ΚΚΕ και ο Φώτης Πινάκος, υποψήφιος βουλευτής.

-- Στο Ηράκλειο, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου, θα μιλήσουν ο Γιάννης Γωνιανάκης και η Νατάσα Χουστουλάκη, υποψήφιοι βουλευτές.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ