Τετάρτη 22 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κοροϊδία στο τετράγωνο

«Είμαι κατά του μνημονίου» ισχυρίστηκε προχτές το βράδυ ο Γ. Σγουρός, υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια της Αττικής, ψηφοθηρώντας και αυτός στη λογική που λέει «αμφισβητώ το μνημόνιο, αλλά στηρίζω τη στρατηγική που το επιβάλλει». Τη συγκεκριμένη δήλωση κλήθηκε χτες να σχολιάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής. Η απάντηση είναι πράγματι αποκαλυπτική για τον τρόπο που προσπαθούν να κοροϊδέψουν το λαό η κυβέρνηση και οι υποψήφιοι που στηρίζει στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Δήλωσε ο Γ. Πεταλωτής: «Απομονώσατε μια φράση από μια συγκεκριμένη άποψη που εξέφρασε ο κ. Σγουρός και που είναι άποψη όλων μας: Οτι θα ήταν πολύ καλό να μην υπήρχε ανάγκη να υπάρχει μνημόνιο. Δεν είναι κανείς υπέρ του μνημονίου αυτοτελώς. Αλλά, όταν υπάρχει η συγκεκριμένη ανάγκη, τότε το μνημόνιο πραγματικά είναι σωτήριο για τη χώρα. (...) Ο κ. Σγουρός είπε το αυτονόητο. Και αν διαβάσει κανείς αυτά που είπε σε όλη την παράγραφο που αναφέρθηκε στο μνημόνιο, αντιλαμβάνεται και τι είπε».

Αντί άλλου σχολίου θυμίζουμε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στις 28 του Αυγούστου είχε δηλώσει: «Οι πολιτικές του μνημονίου είναι πολιτικές της κυβέρνησης οι οποίες συμβαδίζουν με τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις». Αυτές τις πολιτικές υπηρέτησε τόσα χρόνια ο Σγουρός από το πόστο που του ανέθεσε το ΠΑΣΟΚ στην τοπική διοίκηση, το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και τώρα. Γι' αυτό και πρέπει ο λαός να τον καταψηφίσει, μαζί με όλους τους άλλους υποψήφιους που παραμονές των εκλογών σήκωσαν δημαγωγικά «αντιμνημονιακή» παντιέρα, όταν αποδεδειγμένα είναι οι καλύτεροι υπηρέτες της φιλομονοπωλιακής στρατηγικής των κομμάτων που τους στηρίζουν.


Π. Θ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ