Τετάρτη 22 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Συμφέρον των ΕΒΕ η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Στην περιοχή Σχιστού Κορυδαλλού περιόδευσαν οι υποψήφιοι Γιάννης Μανουσογιαννάκης, αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, δήμαρχος Κορυδαλλού

Πτώση του τζίρου τους τουλάχιστον κατά 50%, ακάλυπτες επιταγές, χρέη, αγωνία αν θα καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα και από πάνω έχουν να αντιμετωπίσουν και το νέο φορομπηχτικό χαράτσι της «περαίωσης». Αυτά κυριάρχησαν στη συζήτηση που είχαν χτες το πρωί με επαγγελματοβιοτέχνες της περιοχής Σχιστού Κορυδαλλού, οι υποψήφιοι Γιάννης Μανουσογιαννάκης, αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, δήμαρχος Κορυδαλλού, με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Η περιοδεία ξεκίνησε από την οδό Δερβενακίων όπου κυριαρχούν κυρίως βιοτεχνίες επίπλων. Η αγανάκτηση των ιδιοκτητών, για την άγρια αντιλαϊκή πολιτική ήταν έκδηλη, τόσο για τη δραματική μείωση των μισθών των εργαζομένων που είναι οι αποκλειστικοί αιμοδότες τους, για τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους του χώρου που τους «πνίγουν», όσο και τους αβάσταχτους φόρους που τους λεηλατούν. Από τους δύο υποψήφιους ξεκαθαρίστηκε ότι οι μικροί επαγγελματοβιοτέχνες και αυτοαπασχολούμενοι πρέπει να αναλάβουν ο καθένας την ευθύνη του και να συστρατευθεί με το ταξικό εργατικό κίνημα, να συμμετάσχουν μαζικά στο αυριανό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, να μετατρέψουν την ψήφο σε ένα ακόμα όπλο ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που τους δυναστεύει, καταψηφίζοντας στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές τους συνδυασμούς που στηρίζουν «επίσημα» ή «ανεπίσημα» ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, τα κόμματα του ευρωμονόδρομου.

Τους κάλεσαν να εγκαταλείψουν τις όποιες αυταπάτες τους και να ψηφίσουν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» γιατί ο εγγυητής τους είναι το ΚΚΕ. Να συμβάλουν ώστε η επομένη των εκλογών να είναι ένα βήμα μπροστά στην οργάνωση της πάλης για να έρθει πιο κοντά η προοπτική μιας άλλης φιλολαϊκής πολιτικής που θα ικανοποιεί τις λαϊκές ανάγκες.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org