Τετάρτη 22 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Δραστηριότητες

Σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτέμβρη

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, θα περιοδεύσει από τις 8 το πρωί στο ΙΚΑ Καλλιθέας.

ΤΑΥΡΟΣ - ΜΟΣΧΑΤΟ: Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στον Ταύρο (οδός Επταλόφου, παλαιά σφαγεία, αίθουσα 7). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος δήμαρχος Ταύρου - Μοσχάτου Παναγιώτης Κυριαζίδης.

ΒΥΡΩΝΑΣ: Ο Παναγιώτης Πάλμος, υποψήφιος δήμαρχος, θα περιοδεύσει από τις 6.15 π.μ., στους εργάτες καθαριότητας και από τις 7 το πρωί στα συνεργεία του Δήμου Βύρωνα.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Ο Ηλίας Σταμέλος, υποψήφιος δήμαρχος, θα περιοδεύσει από τις 6 το πρωί στο εργατοτεχνικό προσωπικό του δήμου και στις 9 το πρωί στο Δημαρχείο.

ΑΝΩ ΙΛΙΣΙΑ: Η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια δήμαρχος Ζωγράφου, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στα Ανω Ιλίσια, στην πλ. Τερζάκη, στις 7.30 μ.μ.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Ο Βασίλης Βήττος, υποψήφιος δήμαρχος, θα μιλήσει σε συγκέντρωση - σύσκεψη στο καφενείο «Ο Φίλος» στο Πάτημα Βριλησσίων, στις 7 μ.μ.

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Ο υποψήφιος δήμαρχος Θοδωρής Λιάπης θα μιλήσει σε σύσκεψη οπαδών στην Αργυρούπολη στις 8 το βράδυ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

-- Στις 6.30 π.μ. περιοδεία στη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, Εργων και Συντήρησης του Δήμου Καλαμαριάς με τον Δαμιανό Παπαδόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Καλαμαριάς.

-- Στις 9.30 π.μ. περιοδεία σε υπηρεσίες του Λαγκαδά με τον Φίλιππο Γεωργουδάκη, υποψήφιο δήμαρχο Λαγκαδά και τον Μιχάλη Σπυριδάκη από το ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας.

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στους εργαζόμενους στο Δημαρχείο Νεάπολης με τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και τον Μπάμπη Βέλη, υποψήφιο δήμαρχο Νεάπολης - Συκεών.

-- Στις 10 π.μ. περιοδεία στους εργαζόμενους του Δημαρχείου Πανοράματος με τον Οδυσσέα Μαάιτα, υποψήφιο δήμαρχο Πυλαίας - Χορτιάτη και στις 7 μ.μ. εκδήλωση στο Φίλυρο.

-- Στις 7 μ.μ. περιοδεία στην Αθυτο με τον Μάκη Ποτίογλου, υποψήφιο δήμαρχο Κασσάνδρας.

-- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στα Κουφάλια με τον Σάββα Μωυσίδη, υποψήφιο δήμαρχο Χαλκηδόνας.

-- Στις 7.30 μ.μ. σύσκεψη στο Δημαρχείο της Λητής με τον Αγγελο Θέμελη, υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου.

-- Στις 8 μ.μ. σύσκεψη στην Τρίγλια Χαλκιδικής με τον Δημήτρη Ζαχαριάδη, υποψήφιο δήμαρχο Νέας Προποντίδας.

ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, θα περιοδεύσει από τις 6 το απόγευμα σε καταστήματα της περιοχής και στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πιτσαρία του Πέτρου.

ΛΑΡΙΣΑ: Ο Βαγγέλης Μπούτας, υποψήφιος περιφερειάρχης, θα δώσει συνέντευξη Τύπου για την Υγεία - Πρόνοια, στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «ΜΕΤΡΟΠΟΛ» της Λάρισας. Ο Γιώργος Λαμπρούλης, υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων και η Μαρία Γαβαλά, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, θα περιοδεύσουν από τις 7 μμ στη συνοικία Φιλιππούπολη.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ο Γιώργος Καΐκης, υποψήφιος δήμαρχος, θα περιοδεύσει το απόγευμα σε μαγαζιά της πόλης.

ΛΑΜΙΑ: Ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος δήμαρχος, θα περιοδεύσει στα χωριά Γοργοπόταμος, Δαμάστα και Βαρδάτες.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Ο Βαγγέλης Σταματούκος, υποψήφιος δήμαρχος, θα περιοδεύσει από τις 9 το πρωί σε τράπεζες της Χαλκίδας και στη 1.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων του εργοστασίου ΒΕΤ ΑΕ.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ: Ο Γιώργος Γκικόπουλος θα επισκεφτεί τη Νομαρχία Βοιωτίας και θα μιλήσει στους εργαζόμενους στις 10 το πρωί και στις 7 μ.μ. θα περιοδεύσει στα χωριά Αγ. Δημήτριος και Αγ. Σπυρίδωνας.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org