Πέμπτη 3 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολύμορφες δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία», που διοργανώνει η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ σήμερα Πέμπτη 3 Ιούλη. Η εκδήλωση θα γίνει στο Βόλο, στις 8.30 μ.μ., στον αίθριο χώρο του Μεταξουργείου (Ν. Ιωνία).

Η Λίλα Καφαντάρη, βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί σήμερα Πέμπτη 3 Ιούλη στις 10 π.μ. το 7ο νοσοκομείο ΙΚΑ - ΕΤΑΜ Αθήνας (οδός Καυτατζόγλου).

Στα αμαξοστάσια

Η Αχτίδα Μεταφορών της ΚΟΑ και οι Κομματικές Οργανώσεις στην ΕΘΕΛ θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω περιοδείες σε αμαξοστάσια της ΕΘΕΛ, με θέμα «Για την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων ενάντια στην ακρίβεια»:

  • Τη Δευτέρα 7 Ιούλη, στις 9.30 π.μ., στο αμαξοστάσιο Ανθούσας. Θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Παρασκευή 11 Ιούλη, στις 9.30 π.μ., στο αμαξοστάσιο Ελληνικού. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.
Στον Πειραιά

Η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος αύριο Παρασκευή 4 Ιούλη, στις 10.30 π.μ., θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά Αγ. Δημητρίου και στις 6.30 μ.μ. στην Π. Κοκκινιά.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

-- Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας αύριο Παρασκευή 4 Ιούλη ο Γιάννης Ζιώγας, βουλευτής του ΚΚΕ πραγματοποιεί περιοδεία και στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση.

-- Στην Ν. Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, αύριο Παρασκευή 4 Ιούλη, η Σοφία Καλαντίδου, βουλευτής του ΚΚΕ, πραγματοποιεί στις 7.30 μ.μ. περιοδεία και συναντήσεις.

-- Στο Καρπενήσι, αύριο Παρασκευή 4 Ιούλη, ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, επικεφαλής κλιμακίου του Κόμματος, θα πραγματοποιήσει περιοδεία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Στις 9.30 π.μ. συνάντηση στο Δημαρχείο με τον δήμαρχο Καρπενησίου.
  • Στις 10.30 π.μ. επίσκεψη στο ΙΚΑ Καρπενησίου.
  • Στις 12 μ. περιοδεία στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, συνάντηση με τη διοίκηση, το σωματείο εργαζομένων και ομιλία σε συγκέντρωση του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.

-- Η Δυτική ΚΟΒ Αγρινίου του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση στην καφετερία «Ραντεβού» (δίπλα από το Εργατικό Κέντρο) την Παρασκευή 4/7 στις 8.30 μ.μ. με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» και ομιλητή τον βουλευτή του κόμματος Νίκο Μωραΐτη.

  • Στην κεντρική πλατεία στο Μοναστηράκι του δήμου Ανακτορίου θα μιλήσει επίσης ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, στις 11.00 μ.μ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ